Headlines

16. mai, i Premier League-sminkekampen, beseiret Manchester United Newcastle United 3-2 og Chelsea beseiret Brighton 2-1 Billige fotballdrakter. I den nåværende stillingen ligger Manchester United på 8. plass med 57 poeng og 3 målforskjell, Newcastle United på 7. plass med 57 poeng og 21 målforskjell, og Chelsea på 6. plass med 60 poeng og 13 målforskjell. Hvis Manchester United ønsker å delta i Europa League neste sesong, må de beseire Manchester City i FA-cupen for å vinne mestersk..
Read More
Manchester Evening News melder at Manchester City har tilbudt Ortega en kontraktsforlengelse og spilleren vil ta en avgjørelse etter sesongslutt. Denne sesongen har Edersons opptredener blitt redusert på grunn av skader, kjøpe draktsett fotball på nett mens Ortega har prestert bra når han kom fra benken. Ortega er alltid klar til å delta hvis Ederson trenger en pause, som i Champions League semifinalen første etappe mot Real Madrid, som var en taktisk avgjørelse i stedet for en treningsr..
Read More
11. april avslørte en reporter fra «Marca» i et intervju: Billige fotballdrakter Real Madrid har alltid vært interessert i å hente inn Varela, det var i hvert fall tilfelle før. Men nå retter Real Madrid seg mot flere midtbanespillere Kjøpe billige Real Madrid fotballdrakter 2025-26 på nett. Leo, Thuram Jr. og Barrera er alle mål for Real Madrids oppmerksomhet. ..
Read More
5. april innledet Premier League en fokuskamp, ​​hvor Chelsea møtte Manchester United på hjemmebane. Chelsea er for øyeblikket midt på tabellen, og Manchester United er rangert på 6. plass, 9 poeng bak Tottenham i det europeiske teatret. Spenningen i denne rød-blå kampen kan bli redusert kjøpe draktsett fotball på nett. Ut fra dataene som er frigitt av sportslotteriet, har Chelsea, som spiller hjemme, en viss fordel og forventes å vinne uavgjort. Chelsea møtte en ti-manns Burnley uav..
Read More
Den 29. mars, mens Kubasi vokser, kan Barcelona selge Inigo Martinez i løpet av dette sommervinduet Billige fotballdrakter. Selv om Barcelona internt anerkjenner Inigos evner og holdning til kampen, har Inigo på grunn av skader kun spilt 18 kamper for Barcelona denne sesongen og har ikke scoret noen mål eller assists. I tillegg har Barcelona-spillere i sommer Registreringsproblemer, Kjøpe billige Barcelona fotballdrakter 2024-25 på nett så Barcelona er nå sannsynlig. å sende In..
Read More
Arsenal ga i dag en uttalelse på sin offisielle nettside om at tre Arsenal-fans som ropte tragiske slagord under kampen mot Liverpool har blitt utestengt fra å delta på kampen i tre år kjøpe draktsett fotball på nett. Arsenal offisielle uttalelse Tre Arsenal-fans ble hver dømt til tre års utestengelse fra å delta på kampen for å ha begått en lovovertredelse på femte nivå (tragisk sang) under hjemmekampen mot Liverpool 7. januar 2023. Vi fordømmer denne avskyelige oppførselen på det s..
Read More
Bild rapporterer: Bayern München har midlertidig gitt opp ideen om å hente inn Fulham-midtbanespiller Palinha, Billige fotballdrakter og anser nå Real Sociedads Suvimendi som et prioritert mål for denne stillingen. Suvimendi spilte en gang under Alonso da han var i Real Sociedad B-laget, og de to delte samme agent. Suvemendis kontrakt har en frigjøringsklausul på 60 millioner euro,Kjøpe billige Bayern München fotballdrakter 2024-25 på nett og Arsenal og deres trener Arteta er og..
Read More
Klokken 01.30 den 10. mars, i den 28. runden av Premier League, møter Arsenal Brentford hjemme kjøpe draktsett fotball på nett. Det er et tydelig styrkegap mellom de to lagene.Det offisielle sportslotteriet tilbød ultralave odds på 1.12 (Arsenal) 6.25 (uavgjort) 11.75 (Brentford). Gunners-seieren ser ut til å være sikker! Arsenal har vært i god form den siste tiden. Selv om de tapte knepent mot Porto med 1 mål i Champions League, har de vunnet 7 kamper på rad i ligaen. Denne kampen e..
Read More
Den 27. La Liga-runden innledet et fokusoppgjør, Valencia møtte Real Madrid hjemme. De to lagene har kranglet siden Venicius forlot banen etter et sammenstøt på Valencias hjemmebane forrige sesong Billige fotballdrakter.Real Madrid satte igjen sin fot på Mestalla Stadium i denne kampen, og denne kampen må være mye å se. Real Madrids siste prestasjoner er ganske bra, og de har ikke tapt i alle konkurranser i hele februar. Real Madrids prestasjon på banen var imidlertid faktisk slitsom..
Read More
Daily Mail melder at Manchester City er nær ved å sluttføre en langtidskontrakt med 20 år gamle Oscar Bob. Bob flyttet til Manchester City fra Valerenga i 2019. Han kom inn på Manchester Citys førstelag denne sesongen. Rapporter tyder på at han snart vil forplikte seg til Manchester City kjøpe draktsett fotball på nett. Selv om Bob bare er 20 år gammel, er han allerede en norsk landslagsspiller, og han scoret vinnermålet i Manchester Citys kamp mot Newcastle, som var hans første Premier ..
Read More
Messi deltok på pressekonferansen i Japan og snakket om sitt fravær fra vennskapskampen i Hong Kong og skadene. Messi: "Det er synd at jeg ikke spilte på dagen for Hong Kong-kampen Billige fotballdrakter. I den første kampen i den arabiske touren kjente jeg noe ubehag i adduktormusklene. Jeg tok en MR-undersøkelse og resultatene viste at min Adduktormusklene var ødematøse og så ut til å være hovne." Tretthet, men ikke en skade. Senere dro vi til Hong Kong og vi hadde en åpen trening ..
Read More
Reporter Sacha Tavolieri avslørte at Arsenals introduksjon av Amadou Onana var påvirket av finansielle fair play-regler, men avtalen er fortsatt mulig. Arsenal er interessert i Evertons 22 år gamle defensive midtbanespiller Amadou Onana. Billige fotballdrakter Angående muligheten for overgangstransaksjonen, skrev Sacha Tavolieri på sosiale medier: «Financial Fair Play-regler reduserer for tiden Gunners' vellykkede gjennomføring av Armada.» Muligheter for Du Onana skal byttes. Men vent og..
Read More
Tidlig på morgenen 19. januar blir den spanske Copa del Rey 1/8-finalen et høydepunkt, og Madrid-derbyet vil bli arrangert igjen etter 8 dager. Selv om Real Madrid utvilsomt er overlegne formmessig mellom de to lagene, vil Madrid-derbyet aldri miste spenningen tidlig kjøpe draktsett fotball på nett. Galaxy Battleship har ikke klart å beseire Atletico Madrid i ordinær tid i cupen i 6 kamper på rad. Det er verdt å se frem til om Real Madrid kan utnytte denne muligheten til å bryte denne fo..
Read More
12. januar, "Corriere dello Sport": Det saudiarabiske laget er interessert i å introdusere Sanchez fra Inter Milan Billige fotballdrakter. På denne måten kan Inter Milan spare mer enn 2 millioner euro i lønnsplass og reinvestere det i andre signeringsmål for fremover, som Chelsea. Broja eller Martial fra Manchester United. Inter Milans sesong er fortsatt veldig lang, Kjøpe billige Inter Milan fotballdrakter 2024-25 på nett med tanke på konkurransetrusselen fra Juventus og k..
Read More
Manchester United kjøpe draktsett fotball på nett annonserte offisielt at lagets midtbanespiller Van de Beek har blitt lånt ut til Frankfurt i et halvt år med en utkjøpsavgift på 14 millioner euro. Den 26 år gamle Van de Beek har kun spilt to ganger for Manchester United denne sesongen.Han er ikke lenger med i Ten Hags planer Kjøpe billige Manchester United fotballdrakter 2024-25 på nett. ..
Read More
Tidlig i morges beseiret Manchester United Villa 3-2 i Premier League.Garnacho, helten som scoret to ganger, Billige fotballdrakter aksepterte intervjuer med media etter kampen. Garnacho sa: "Dette føles bra, vi er Manchester United, vi lå under 2-0, men vi ga aldri opp. Dette er et flott comeback for laget." Ganaccio sa om prestasjonen hans i andre omgang: "Ja, jeg ville prøve å kontrollere situasjonen. Jeg sa at vi bare trengte ett mål for å komme tilbake i kampen, og jeg scoret de..
Read More
19. desember oppdaterte Messi sosiale medier for å feire den første årsdagen for Argentinas verdenscupseier kjøpe draktsett fotball på nett. Messi skrev: Ett år har gått siden det vakreste og mest gale øyeblikket i karrieren min. . . Dette er et uforglemmelig minne. Gratulerer med jubileet til alle! ! ! Åtte timer senere oppdaterte Messi sosiale medier igjen, og innholdet handlet fortsatt om å feire etårsdagen for å vinne mesterskapet Kjøpe Billige Messi drakter. Messi la ut en ..
Read More
14. desember beseiret Bayern München Manchester United 1-0 Away, fußballtrikots kaufen som vil være den siste Champions League-gruppen under Champions Leagues eksisterende konkurransesystem. Bayern Münchens 40 påfølgende UEFA Champions League ubeseirede plater vil også bli en permanent rekord i Champions League Bayern Munich trikots 2025. ..
Read More
Manchester United-trener Ten Hag snakket høyt om McTominays prestasjon mot Chelsea, og berømmet ham for å ha en nese for å score mål og alltid dukke opp på rett sted til rett tid kjøpe draktsett fotball på nett. Ten Hag sa også at Manchester United spilte en hyggelig kamp og det er slik han ønsker å spille. McTominay scoret 2 mål i Manchester Uniteds 2-1 hjemmeseier over Chelsea, og ble Manchester Uniteds toppscorer denne sesongen, med totalt 6 mål. Den 26 år gamle McTominay scoret e..
Read More
Tidlig morgen 30. november vil gruppe C i Champions League-gruppespillet innlede et fokusoppgjør.Real Madrid møter Napoli hjemme. Real Madrid avanserer for øyeblikket foran skjema. Hvis de tar 1 poeng i de to siste rundene, kan de sikre seg topplasseringen i gruppen. De bruker kanskje ikke nødvendigvis full styrke, Billige fotballdrakter men Napoli må fortsatt kjempe om poeng. Sportslotteriets funksjonær har tilbudt en oddskombinasjon på 1,65 3,60 3,95. Real Madrid, som er på hjemme..
Read More
I den syvende runden av den engelske Superligaen for kvinner beseiret Manchester City kjøpe draktsett fotball på nett kvinnefotballlag Manchester Uniteds kvinnefotballlag 3-1 på bortebane og vant derbyet. I 10. runde av Premier League denne sesongen beseiret Manchester City herrefotballag Manchester United herrefotball 3-0 på bortebane.Både Manchester City herre- og damefotballlag vant Manchester-derbyet Kjøpe billige Manchester City fotballdrakter 2023-24 på nett. ..
Read More
Etter en 1-0-seier over Luton på hjemmebane, økte Ten Hags vinnerrate som trener for Manchester United til 63,75 %. Han er fortsatt treneren med den høyeste vinnerraten til Manchester United i post-Ferguson-tiden,Billige fotballdrakter langt foran andre. I tillegg har Ten Hag også mange rekorder: han scoret 96 poeng i sine første 50 Premier League-kamper, nest etter Ferguson i lagets historie, og overgikk Klopps poeng i sine første 50 Premier League-kamper; I de første 50 ligakampene..
Read More
Den 11. november, ifølge reporter Moreto, tar ledere i Inter Milan oppmerksomhet til fremtiden, og de er veldig interessert i den 17 år gamle svenske U21-landskampen Lucas Belivar. Belivar er 1,86 meter høy og spiller som midtbanespiller,Billige fotballdrakter og spiller for tiden for Djurgarden. Selv om han bare er 17 år, har han blitt tatt ut på det svenske U21-landslaget, spilt 1 gang og scoret 1 mål. Spilt 24 ganger i ligaen og scoret 2 mål. Berivar er en høy, dyktig høyrebeint m..
Read More
Tidlig på morgenen 5. november innledet den 11. runden av Premier League en fokuskamp, ​​med oppkomlingen Newcastle mot Arsenal på hjemmebane. Begge lag spilte i EFL Cup midtuke.Newcastle beseiret Manchester United med 3 mål, mens Arsenal, kjøpe draktsett fotball på nett som kom inn som innbytter, tapte for West Ham. Sportslotteriets funksjonær har åpnet en oddskombinasjon på 2.58 3.05 2.37 for dette spillet. Indeksen er ikke utvidet. Gunners som spiller bortekamper har en liten fordel. ..
Read More
Tredje runde i Champions League-gruppespillet er over, og organisasjonen har også oppdatert oddsen for å vinne Champions League denne sesongen i sanntid. På den siste listen er Manchester City redusert fra tidligere 3,25 til 1, Billige fotballdrakter og ligger fortsatt på førsteplass, med henholdsvis Bayern, Real Madrid, Arsenal og Barcelona rangert 2-5. I de tre første rundene av gruppespillet vant Manchester City tre seire på rad.Med 9 poeng på hånden var det bare et spørsmål om ti..
Read More
Premier League vil arrangere et London-derby, hvor Arsenal utfordrer Chelsea på bortebane kjøpe draktsett fotball på nett. Ifølge oddsen som tilbys av Sports Lottery for dette spillet, er Chelseas hovedgevinst bare 2,75 til 1, så det kan være vanskelig å vinne vinneren. Chelseas prestasjoner denne sesongen er fortsatt uberegnelig, og demonstrerer fullt ut den pinlige situasjonen med å bruke for mye penger og ikke kunne score mål. Kjøpe billige Chelsea fotballdrakter 2023-24 på nett&n..
Read More
13. oktober, i tredje runde av den søramerikanske verdenscupforberedelsen, Billige fotballdrakter beseiret Argentina Paraguay 1-0 og oppnådde tre påfølgende seire i verdenscupforberedelsene. Ifølge statistikken har Argentina kun tapt 1 kamp på de siste 50 kampene, som var tapet for Saudi-Arabia i den første kampen i VM Kjøpe Argentina VM drakt. ..
Read More
I andre runde av Champions League-gruppespillet møter Manchester United Galatasaray hjemme kjøpe draktsett fotball på nett. Før kampen spådde det britiske mediet "Evening Standard" startoppstillingen for denne kampen. Ifølge rapportene forventes det at Tyrkias 25 år gamle keeper Bayindil starter kampen i stedet for Onana.Anthony, som er plaget av problemer utenfor banen, forventes også å starte, Kjøpe billige Manchester United fotballdrakter 2023-24 på nett men spillerne må sørg..
Read More
I den sjuende runden av Premier League spilte Arsenal mot Bournemouth på bortebane.I det 51. minutt av andre omgang ble Odegaard felt i motstanderens sekstenmeter,Billige fotballdrakter og dommeren pekte på straffemerket igjen! Lagkameratene ga fra seg straffesparket til Havertz, som laget jevnt og trutt! Arsenal leder 3-0 på bortebane Kjøpe billige Arsenal fotballdrakter 2023-24 på nett! ..
Read More
Manchester City møter Nottingham Forest hjemme i sjette runde av Premier League kjøpe draktsett fotball på nett. I følge Squawka-statistikken vant Manchester City alle 20 hjemmekampene i alle konkurranser i 2023, og scoret 66 mål, Kjøpe billige Manchester City fotballdrakter 2023-24 på nett slapp inn bare 9 mål og fullførte 12 clean sheets. ..
Read More
7. september, på pressekonferansen før kampen for europacupkvalifiseringen, Cristiano Ronaldo: "Kritikk er normalt. Hvilken liga har ikke blitt kritisert? Hvor er det ikke noe problem eller kontrovers? Det er det samme overalt, Billige fotballdrakter Spania, Portugal. .. Jeg Du vet, jeg sier det fortsatt, alle sier at jeg synes han er gal, men den galningen er ikke så gal. Nå er det normalt å spille fotball i Saudi-Arabia. Som spiller for Riyadh Victory kjenner jeg kraften i å spille..
Read More
6. september avslørte Romano at Chelsea håper å fornye langtidskontrakten med lagets venstreback Mattson Mattsons nåværende kontrakt går ut i 2024. Med tanke på spillerens kontraktssituasjon, kjøpe draktsett fotball på nett signerte Chelsea en gang en langtidskontrakt med burmesere på sluttdagen Enley kom til enighet om en overgangssum på 31 millioner pund, men Matheson nektet å bli med Burnley. Mattsons fremtid vil nå avhenge av om han går med på en kontraktsforlengelse Kjøpe b..
Read More
Tidlig morgen 2. september offentliggjorde Manchester United offisielt at klubben har lånt den marokkanske midtbanespilleren Ambatra fra Fiorentina Billige fotballdrakter. Det er rapportert at Manchester United brukte 10 millioner euro på dette lånet, og kan selektivt kjøpe ut Ambatra for 25 millioner på slutten av sesongen. Den 27 år gamle Ambatra spilte 47 ganger for Fiorentina forrige sesong og hadde 1 assist Kjøpe billige Manchester United fotballdrakter 2023-24 på nett. ..
Read More
21. august ga Manchester United offisielt en uttalelse om at klubben vil si opp kontrakten med Mason Greenwood kjøpe draktsett fotball på nett. Manchester Uniteds offisielle uttalelse: Klubben har fullført en intern undersøkelse av ledelsen i Greenwood. Som han selv sa, hvis du gjør en feil, må du ta ansvar. Det er vanskelig for klubben å samarbeide med ham lenger. Hans avgang fra Old Trafford kan være det beste resultatet Kjøpe billige Manchester United fotballdrakter 2023-24 p..
Read More
Den 18. august kunngjorde Liverpool Billige fotballdrakter offisielt at laget introduserte den japanske internasjonale Kodo Endo fra Stuttgart for en overgangssum på 18 millioner euro. Det meldes at den 30 år gamle Endo har signert en fireårskontrakt med Liverpool, og han skal bære trøya nr. 3 Kjøpe billige Liverpool fotballdrakter. ..
Read More
Den 11. august, ifølge Bayern og lagets reporter Kerry Hau, holdt Kane løftet sitt og overgangen til Bayern har gått inn i sluttfasen. Selv om det fortsatt er noen detaljer, Billige fotballdrakter jobber Bayern og Tottenham sammen med spillerlaget for å streve for Get the overføring gjort før helgen. Hvis alt går etter planen, Kjøpe billige Bayern München fotballdrakter 2023-24 på nett vil han få sin Bayern-debut i Bundesliga-åpningen på Werder Bremen 18. august. ..
Read More
5. august kunngjorde AC Milan offisielt at laget signerte midtbanespiller Moussa fra Valencia. kjøpe draktsett fotball på nett Overgangssummen er 20 millioner euro. Den 20 år gamle Musa kom fra Arsenals ungdomstrening, han spilte 37 ganger for Valencia forrige sesong og hadde 2 assist Kjøpe billige AC Milan fotballdrakter 2023-24 på nett. ..
Read More
Den 26. juli håper den siste rapporten fra Bild: RB Leipzig å komme til enighet med Gwadiol så snart som mulig.Denne avtalen vil definitivt skje, men den blir stadig forsinket Billige fotballdrakter. Den grunnleggende årsaken er tilleggsvilkårene RB Leipzigs prisantydning er 100 millioner euro. De håper at Manchester City i denne totalprisen kan foreslå en realistisk og lett å fullføre utløse tilleggsvilkår. Manchester Citys tilbud var imidlertid på 90 millioner euro, pluss noen svær..
Read More
Bilde: Manchester Citys tilbud på Gwadiol er langt lavere enn de 100 millioner euro Leipzig klarte ba om, kjøpe draktsett fotball på nett så avtalen er ennå ikke fullført. Derfor er Gwadiol fortsatt på vakt på treningsleiren. Hvis overføringen lykkes, vil han forlate. City er imidlertid også på tur i Asia, Kjøpe billige Manchester City fotballdrakter 2023-24 på nett med Champions League-vinnerne som flyr til Tokyo i går morges. ..
Read More
Bilderapport: Tottenham tok en lyst på Leverkusen-forsvareren Tapsoba og tilbød ham 40 millioner euro Billige fotballdrakter. I tillegg håper Tapsoba selv også å spille i England. Representanter for Tapsoba kom til London denne helgen og hadde konstruktive samtaler med Tottenham Kjøpe billige Tottenham Hotspurs fotballdrakter 2023-24 på nett. Det er noen problemer som må utredes. ..
Read More

SITE MAP

VM 2022 Drakter
Argentina VM drakter Australia VM drakter Belgia VM drakter Brasil VM drakter Colombia VM drakter Costa Rica VM drakter Denmark VM drakter Egypt VM drakter England VM drakter Frankrike VM drakter Ghana VM drakter Island VM drakter Japan VM drakter Kroatia VM drakter Marokko VM drakter Mexico VM drakter Nederland VM drakter Nigeria VM drakter Panama VM drakter Peru VM drakter Polen VM drakter Portugal VM drakter Russland VM drakter Saudi-Arabia VM drakter Senegal VM drakter Serbia VM drakter Spania VM drakter Sveits VM drakter Sverige VM drakter Sør-Korea VM drakter Tunisia VM drakter Tyskland VM drakter Uruguay VM drakter

Klubb Drakter
AC Milan drakt AFC Ajax drakt Arsenal drakt As Monaco drakt AS Roma drakt Aston Villa drakt Athletic Bilbao drakt Atletico Madrid drakt Barcelona drakt Bayer Leverkusen drakt Bayern München drakt Benfica drakt Boca Juniors drakt Borussia Dortmund drakt Celtic drakt Chelsea drakt Chivas drakt Corinthians drakt Cruz Azul drakt Crystal Palace drakt Everton drakt FC Porto drakt FC Schalke 04 drakt Fiorentina drakt Hamburger SV drakt Inter Miami CF drakt Inter Milan drakt Juventus drakt Lazio drakt Leicester City drakt Liverpool drakt Los Angeles Galaxy drakt Manchester City drakt Manchester United drakt New York City drakt Newcastle United drakt Olympique De Marseille drakt Olympique Lyonnais drakt Paris Saint Germain drakt Real Betis drakt Real Madrid drakt River Plate drakt SSC Napoli drakt Stoke City drakt Tottenham Hotspurs drakt Valencia drakt West Ham United drakt Wolfsburg drakt

Barn Drakter
AC Milan drakt barn Arsenal drakt barn AS Roma drakt barn Atletico Madrid drakt barn Barcelona drakt barn Bayern München drakt barn Borussia Dortmund drakt barn Chelsea drakt barn Crystal Palace drakt barn Everton drakt barn Inter Miami CF drakt barn Inter Milan drakt barn Juventus drakt barn Liverpool drakt barn Manchester City drakt barn Manchester United drakt barn Paris Saint Germain drakt barn Real Madrid drakt barn Tottenham Hotspurs drakt barn Østerrike drakter barn Albania drakter barn Argentina drakter barn Belgia drakter barn Brasil drakter barn Chile drakter barn Colombia drakter barn Denmark drakt barn Egypt drakter barn England drakter barn Frankrike drakter barn Irland drakter barn Island drakter barn Italia drakter barn Kroatia drakter barn Mexico drakter barn Nederland drakter barn Nigeria drakter barn Nord-Irland drakter barn Polen drakter barn Portugal drakter barn Russland drakter barn Spania drakter barn Sveits drakter barn Sverige drakter barn Tsjekkia drakter barn Tyskland drakter barn Uruguay drakter barn USA drakter barn Wales drakter barn

Spillere Drakter
Alli Aubameyang Dembele Dybala Griezmann Haaland Heung Min Son Lacazette Lukaku Mane Mbappe Messi Modric Rashford Salah Sancho Sane van Dijk Vardy Ronaldo Neymar Jr Muller James Rooney Suarez De Bruyne Memphis Schweinsteiger Benzema Gotze Kun Aguero Pogba Ibrahimovic Robben Sterling A.Iniesta Cavani Di Maria Ribery Oscar Ozil Kompany Kane David Luiz Alexis Bale Coutinho Diego Costa Fabregas Gundogan Hazard Hummels Isco Kroos Lahm Lewandowski Reus Sergio Ramos Toure Yaya Vidal Lucas Silva David Silva Thiago Silva V.Persie Kagawa

Landslag Drakter
Albania drakter Argentina drakter Australia drakter Belgia drakter Brasil drakter Canada drakter Chile drakter Colombia drakter Costa Rica drakter Denmark drakter Ecuador drakter Egypt drakter Elfenbenskysten drakter England drakter Finland drakter Frankrike drakter Ghana drakter Hellas drakter Irland drakter Island drakter Italia drakter Jamaica drakt Japan drakter Kamerun drakter Kroatia drakter Marokko drakter Mexico drakter Nederland drakter Nigeria drakter Nord-Irland drakter Norge drakter Panama drakter Paraguay drakter Peru drakter Polen drakter Portugal drakter Romania drakter Russland drakter Saudi-Arabia drakter Senegal drakter Serbia drakter Skottland drakter Slovakia drakter Slovenia drakter Spania drakter Sveits drakter Sverige drakter Sør-Afrika drakter Sør-Korea drakter Tsjekkia drakter Tunisia drakter Tyrkia drakter Tyskland drakter Ukraina drakter Ungarn drakter Uruguay drakter USA drakter Venezuela drakter Wales drakter Østerrike drakter

Dame Drakter
AC Milan drakt dame Arsenal drakt dame Barcelona drakt dame Bayern München drakt dame Borussia Dortmund dame Chelsea drakt dame Inter Milan drakt dame Juventus drakt dame Liverpool drakt dame Manchester City drakt dame Manchester United drakt dame Paris Saint Germain dame Real Madrid drakt dame Argentina drakter dame Belgia drakter dame Brasil drakter dame Colombia drakter dame England drakter dame Frankrike drakter dame Italia drakter dame Mexico drakter dame Nederland drakter dame Portugal drakter dame Russland drakter dame Spania drakter dame Tyskland drakter dame USA drakter dame

EM 2020 Drakt
Belgia EM Drakt Danmark EM Drakt England EM Drakt Finland EM Drakt Frankrike EM Drakt Italia EM Drakt Kroatia EM Drakt Nederland EM Drakt Polen EM Drakt Portugal EM Drakt Russland EM Drakt Spania EM Drakt Sveits EM Drakt Sverige EM Drakt Tsjekkia EM Drakt Tyrkia EM Drakt Tyskland EM Drakt Ukraina EM Drakt Wales EM Drakt Østerrike EM Drakt