Headlines

I denne runden av Serie A beseiret Juventus Udinese 1-0, vant 8 serie A-seirer på rad og steg til andreplass på rangeringen kjøpe draktsett fotball på nett. Det er verdt å nevne at under Juventus sin 8-kampers seiersrekke slapp laget ikke inn et eneste mål. I de 17 Serie A-kampene denne sesongen har Juventus ikke blitt scoret av motstanderen på 12 kamper. Det er laget med flest clean sheets i de fem store ligaene. De har kun sluppet inn 7 mål totalt. Juventus sine null-segl i..
Read More
I denne runden av La Liga tapte Real Madrid 1 mot 2 borte mot Villarreal. Det er verdt å nevne at Real Madrid ikke har klart å slå Villarreal borte i 6 sesonger på rad. I de fem sesongene med denne ballen har Real Madrid uavgjort mot Villarreal borte, men denne gangen tapte de kjøpe draktsett fotball på nett. Sist gang Real Madrid beseiret Villarreal i en bortekamp var 27. februar 2017, og Real Madrid falt bak 0-2 i den kampen. Til slutt ble det evaluert at Bell, Ronaldo og Morata ..
Read More
I følge ESPN-nyhetene har Real Madrid forberedt mer enn 100 millioner euro for å signere Bellingham, i håp om å få fart på forhandlingene i januar. Real Madrid mener å signere Bellingham er en viktig oppgave for laget neste sesong, men Real Madrid vet også at Manchester United, Billige fotballdrakter Manchester City, Chelsea og spesielt Liverpool også er svært bekymret for situasjonen hans. I november antydet noen kilder at Liverpool ledet kampen om Bellingham, selv om Real..
Read More
I kvartfinalen i verdenscupen gikk Argentina videre til topp fire i verdenscupen gjennom straffesparkkonkurranse. Ettersom Argentina eliminerte Nederland og Kroatia eliminerte Brasil, kjøpe draktsett fotball på nett steg oddsen for det argentinske lagets mesterskap også til det punktet at den forsvarende mesteren Frankrike vil ha en konfrontasjon med England, og bare ett av de to lagene kan forbli, noe som er gunstig for Argentina. Argentina rangerer for tiden først med 2,87 odds..
Read More
Tidlig på morgenen 4. desember, med avslutningen av de to første kampene i verdenscupens 1/8-finale, Billige fotballdrakter har også VM-kvartfinalen avgjort den første gruppekampen. Nederland beseiret USA 3-1 i den første kampen, og Argentina eliminerte deretter Australia 2-1. De to lagene skal ha en kamp på liv og død i kvartfinalen. Kampen mellom Nederland og Argentina vil bli holdt klokken 03.00 den 10. desember, Beijing-tid. Argentina og Nederland har møtt hverandre 9 gan..
Read More
To tidligere verdensmestere Spania og Tyskland møtes i andre runde av verdenscupgruppe E søndag. Tyskland, som tapte for Japan forrige kamp, ​​må slå Spania hvis de vil beholde håpet om å kvalifisere seg. Det spanske laget viste sin for lengst tapte dominans i første runde. Ballbesittelsesraten nådde 81,9 % i kampen, og satte rekord i verdenscuphistorien.Billige fotballdrakter De feide til slutt Costa Rica-laget 7-0. Trident Olmer, Asensio Og Ferran Torres scoret begge mål, ..
Read More
Spanias trener Enrique sa i et intervju at hvis Spania ikke kan vinne verdensmesterskapet,kjøpe draktsett fotball på nett håper jeg Messi og Argentina kan vinne verdensmesterskapet. Når han snakket om favorittene til verdensmesterskapet, sa Enrique: "Brasil, Argentina, Frankrike, Tyskland, Spania, England er alle favoritter. Nederland kan også overraske folk. Belgia har alltid vært der." "Hvis Spania vinner tittelen,Kjøpe Argentina VM drakt vil jeg at Argentina skal vinne..
Read More
Argentina har kunngjort 26-mannskapet for verdensmesterskapet i Qatar, med Messi på sin femte tur Billige fotballdrakter. Statistikk viser at 35 år gamle Messi vil bli den yngste spilleren noensinne som har deltatt i fem verdenscuper. Buffon var 36 på sitt femte verdensmesterskap, Carbajal var 37, Ronaldo var 37, Matthaus var 37 og Marquez var 39. I tillegg er Messi også den første spilleren i Argentinas historie som har deltatt i verdenscupen 5 ganger Kjøpe Argentina VM d..
Read More
Manchester United klarte ikke å komme først i Europa League-gruppespillet og trenger et sluttspill for å gå videre til 16-delsfinalen, hvor de kan møte et sterkt lag. Manchester United slo Real Sociedad 1-0 i Europa League torsdag, Billige fotballdrakter men klarte ikke målet om å slå motstanderne med to mål for å toppe gruppen. I denne forbindelse sa Manchester United-trener Ten Hag: "I dag vant vi, men vi er selvfølgelig skuffet over at vi ikke scoret to mål, for det er..
Read More
I den 13. runden av Ligue 1 i sesongen 2022/23 slo Paris Saint-Germain Troyes hjemme 4-3. Messi scoret 1 mål, assisterte 1 gang og oppdaterte mange data. Messi scoret 1 mål og 1 assist på 6 minutter i andre omgang for å hjelpe Paris med å overta motstanderne. Etter 1 assist i denne kampen nådde Messis assists 10 denne sesongen. Argentineren satte også rekord for færrest assists i en enkelt sesong i en enkelt sesong med 12 kamper kjøpe draktsett fotball på nett. Før det hadde h..
Read More
I den 13. runden av Premier League sto Chelsea uavgjort 1-1 hjemme av Manchester United. Jorginho scoret fra straffemerket i sluttfasen av kampen, men Casemiro utlignet på overtid. Det er verdt å nevne at Manchester United har spilt mot Chelsea i de siste 10 Premier League-kampene, kjøpe draktsett fotball på nett med 3 seire og 7 uavgjorte, fortsatt ubeseiret, og de siste 5 kampene mellom de to sidene har vært uavgjort. Sist gang Chelsea slo Manchester United i Premier League var i ..
Read More
Lørdag kunngjorde Bayern-klubben offisielt at Heiner vil fortsette å fungere som klubbpresident. Bayern avslørte at på Bayerns årsmøte vant den nåværende styreleder Heiner overveldende 78 % av stemmene og vil fortsette å fungere som Bayerns styreleder. Heiner, 68, kjøpe draktsett fotball på nett har en mastergrad i økonomi og fungerte som styreleder i Adidas. Han ble leder av Bayerns representantskap i 2014 og har vært styreleder i Bayern siden 2019. "Tusen takk for tilliten..
Read More
Spanias «Daily Sport» meldte at Barcelona har tatt kontakt med Dalot. Barcelona har satt introduksjonen av høyrebacken på den viktige agendaen, kjøpe draktsett fotball på nett og Dalot er i en viktig posisjon på signeringslisten. «Daily Sports Daily» avslørte at Barcelona har vært i kontakt med folk rundt Dalot. Kontrakten hans med Manchester United går ut etter slutten av denne sesongen.Barcelona håper å introdusere Dalot gratis, men Manchester United har priorite..
Read More
Manchester-derby, Manchester United tapte 3-6 for Manchester City. I denne kampen fortsatte Ronaldo å sitte på benken. Det var første gang i karrieren at han satt på benken 5 ganger i ligaen, og det gjorde han ikke få 1 minutts spilletid mot Manchester City. Billige fotballdrakter Manchester United-stjernen Keane mener at dette er manglende respekt for Ronaldo. Ten Hag sa etter kampen at Ronaldo ikke fikk spille fordi han respekterte Ronaldos karriere. Men Manchester United-stjernen..
Read More
Paris-klubbpresident Nasser har alltid kritisert Real Madrid og den europeiske superligaen med Florentino i spissen. Nå har han kritisert Real Madrid igjen på European Club Association Congress kjøpe draktsett fotball på nett. Styrelederen i Paris sa sarkastisk at Real Madrid ønsket å skape den europeiske superligaen på den ene siden, og på den andre siden var det galskap å feire lagets seier i Champions League. En slik tilnærming er for selvmotsigende. Nasser sa: "Det er r..
Read More
I følge den italienske "Turin Sports Daily"-rapporten begynte Juventus-fansen å være misfornøyd med Allegri, de håpet at klubben kan ansette Zidane for å erstatte onkel Jon. Selv om Juventus brukte nesten 100 millioner på overgangsmarkedet i sommer, presterte laget dårlig, og ble nummer åttende i Serie A med 2 seire og 4 uavgjorte. I Champions League led Juventus også en taprekke på to kamper. Skader er for det meste årsaken til Juventus sin dårlige rekord, Billige fotballdrakter..
Read More
De fem store ligaene i den nye sesongen er i full gang, og flere lag har fått en fantastisk start med full seier, men etter forrige helg var det fortsatt kun ett lag, Real Madrid, som holdt full seier kjøpe draktsett fotball på nett. Det vinnende laget har bare ett seed igjen, og det tapende laget er gode brødre som går sammen hånd i hånd. Lagene som er vanskelige å vinne i begynnelsen kan lage en gruppe. Blant dem er laglederen Sevilla, Leicester City Også ryggraden i klassen. ..
Read More
Tottenham-treneren mener at laget foreløpig ikke har noen ekstra penger å signere, og kan ikke umiddelbart bli et lag som konkurrerer om mesterskapet. Tottenham brukte 170 millioner euro i sommer, det fjerde største forbruket blant europeiske klubber. Blant dem var den dyreste signeringen Richarlison, som ble introdusert til 58 millioner euro. Billige fotballdrakter Andre operasjoner inkluderte også oppkjøpet av Romero til en pris av 50 millioner euro, og introduksjonen av Bisuma ti..
Read More
Messi klarte ikke å komme til det endelige valget da UEFA annonserte sin shortlist for årets spiller på fredag. Senere kunngjorde «France Football» en kortliste på 30 personer for Ballon d'Or i 2022, men han ble igjen avvist. UEFA annonserte de beste spillerkandidatene, Billige fotballdrakter Real Madrids Benzema, Courtois og Manchester Citys De Bruyne ble valgt ut. Det er verdt å nevne at Messi ikke en gang er på topp 15-listen. En annen superstjerne, Cristiano Ronaldo, klarte h..
Read More
I første runde av Ligue 1 slo Paris Clermont 5-0 Messi scoret 2 mål, inkludert et mothakemål. Billige fotballdrakter Etter kampen berømmet Paris-trener Galtier Messi. Han sa: "Messi er veldig skarp, han har en klar taktisk bevissthet. Når Messi smiler, vil hele laget smile. Jeg liker Messis andre mål. "Fotball er en kamp, ​​det går for å være mye moro og hele teamet må jobbe sammen," sa Galtier. Paris kastet bort noen sjanser på angrep, og han håper Paris kan gjøre ..
Read More
Manchester City vil innlede Community Shield-kampen mot Liverpool denne helgen, og lagets lagoppstilling for den nye sesongen er i utgangspunktet bestemt. Selv om Manchester City ikke hadde mange oppvarmingskamper i treningsfasen før sesongen, vant de begge kampene, Billige fotballdrakter inkludert en liten seier over mektige Bayern München med et mål, men for Guardiola kan det være viktigere å se staten av medlemmene i laget. Av disse spillerne var De Bruyne og Grealish de mest..
Read More
Brighton har avvist Manchester Citys første tilbud på 30 millioner pund på Cucurella, sier kilder fra Athletic.com. Brighton mener Cucurella bør prises til 50 millioner euro. kjøpe draktsett fotball på nett Manchester City flyttet for å hente Cucurella etter at de kom til enighet med Arsenal om Zinchenkos flytting, men deres første tilbud ble avvist. De to sidene har nettopp startet forhandlinger, og Manchester City vil fortsette å øke tilbudet. Men media sa også at Manche..
Read More
16. juli kunngjorde Chelsea Club offisielt at de hadde signert sentralforsvarer Koulibaly fra Napoli. Chelsea Club signerte Koulibaly til en fireårskontrakt, og han er også Chelseas andre signering denne sommeren etter Sterling. Det er rapportert at Koulibalys overgangssum er fastsatt til 38 millioner euro,Billige fotballdrakter pluss 2 millioner euro flytende. Koulibalys årslønn er 10 millioner euro. Kontrakten hans med Napoli skulle gå ut i juni neste år. Koulibaly er 31 år ..
Read More
Ifølge britiske medier vil Foden signere en ny seksårskontrakt med Manchester City, ukelønnen hans vil nå 200.000 pund. Den 22 år gamle engelske spilleren var nær ved å akseptere en kontrakt på £150 000 i uken for seks måneder siden, men har valgt å vente til slutten av sesongen for å bestemme fremtiden. Forsinkelsen har lønnet seg for Foden kjøpe draktsett fotball på nett. Den nye kontrakten vil se Foden tjene ytterligere 15 millioner pund i løpet av de neste seks sesong..
Read More
I følge den italienske "Gazzetta dello Sport" brøt fornyelsesforhandlingene mellom den nederlandske forsvarsspilleren De Ligt og Juventus sammen, og de to sidene hadde forskjeller i form av likvidasjon og lønn. Nå er Manchester United og Chelsea interessert i ham. Italienske medier sa at Juventus ønsket å fornye De Ligts kontrakt til 2026, men samtalene mellom de to sidene brøt sammen. Juventus ønsker å sette en frigjøringsklausul på 115 millioner euro for den nye kontrakten, Billi..
Read More
Premier League-gigantene Liverpool annonserte signeringen av Benfica-spissen Darwin Nunes for 85 millioner pund, kjøpe draktsett fotball på nett noe som brøt klubbens rekord i overgangssum. Avtalen består av en fast £64m og en flytende £21m, med en total på £85m som også bryter £75m betalt for Van Dijk i 2018. Hvis Nunes fullfører spillebetingelsene, vil Liverpool bruke 75 millioner pund Kjøpe billige Liverpool fotballdrakter. Hvis målet oppnås og Champions League ..
Read More
I følge en fersk rapport fra Spanias «Aspen» håper noen personer inne i Barcelona at Pique kan forlate laget. Grunnen til dette er også veldig enkel.For det første er Pique for tiden representanten for den høye lønna. Pique har fortsatt to sesonger med kontrakt med Barcelona.I følge kontrakten er Piques lønn per sesong så høy som 28 millioner euro, Billige fotballdrakter men hans prestasjon på banen er helt uverdig denne lønnen. Og Pique har fortsatt mange ting utenfor bane..
Read More
Liverpool-forsvarsspilleren Konate erstattet den skadde Varane for første gang på det franske landslaget. Franskmannens debutsesong i Liverpool var imponerende, og startet med et rent bord i Carabao Cup og FA Cup-finalene kjøpe draktsett fotball på nett. Frankrike ble på tragisk vis snudd av Danmark i første runde.Manchester United-forsvarer Varane var ute på grunn av skade.Konat forventes å delta i de neste kampene mot Kroatia og Østerrike Kjøpe billige Liverpool fotb..
Read More
Selv om Mbappe alltid har sagt at han har vært Real Madrid-fan siden han var barn, sier han nå at han var AC Milan-fan da han var barn. Han avslørte at han hadde sverget at hvis han spilte i Serie A, ville han aldri spille for noe lag utenfor Milan. Den franske stjernen, kjøpe draktsett fotball på nett som nylig fornyet kontrakten med PSG til 2025, har forklart hvorfor han valgte å støtte Milan som barn. "Forbindelsen min med AC Milan er veldig spesiell," sa Mbappe til italienske ..
Read More
Klokken 23.00 på kvelden 22. mai, i den 38. runden av Premier League, spilte Crystal Palace hjemme mot Manchester United. For øyeblikket på tabellen ligger Crystal Palace på 13. plass med 45 poeng. De har allerede rykket ned og de har ingenting å gjøre, og Manchester United trenger desperat en seier for å sikre Europa-kvalifiseringen, Billige fotballdrakter men kan de røde djevlene virkelig gjøre det? I denne kampen har den 37 år gamle portugisiske stjernen Cristiano Ronaldo v..
Read More
Før Bundesliga-finalen mot Wolfsburg avslørte Bayerns sportsdirektør Salihamidzic at Lewandowski ville forlate og at han ikke ønsket å fornye kontrakten. På spørsmål om Lewandowskis kontraktsforlengelse avslørte Salihamidzic: "Jeg har kommunisert med Lewandowski,kjøpe draktsett fotball på nett og han gjorde det klart for meg at han ikke ønsket å akseptere forlengelsestilbudet vi tilbød ham, tvert imot, han ønsker å forlate Bayern, han vil å ta en ny utfordring." Dett..
Read More
Før Bundesliga-finalen mot Wolfsburg avslørte Bayerns sportsdirektør Salihamidzic at Lewandowski ville forlate og at han ikke ønsket å fornye kontrakten. På spørsmål om Lewandowskis kontraktsforlengelse avslørte Salihamidzic: "Jeg har kommunisert med Lewandowski,kjøpe draktsett fotball på nett og han gjorde det klart for meg at han ikke ønsket å akseptere forlengelsestilbudet vi tilbød ham, tvert imot, han ønsker å forlate Bayern, han vil å ta en ny utfordring." Dett..
Read More
Manchester United tapte 4-0 for Brighton i denne runden av Premier League, og gikk fullstendig glipp av Champions League-plassen. Det er verdt å nevne at etter denne kampen har Manchester United sluppet inn 56 mål denne sesongen, som er det meste de har sluppet inn på en sesong i Premier League Billige fotballdrakter. Uniteds forrige sesong med flest innslupne mål var i 2018-19, da de slapp inn 54 mål. Før denne sesongen 2018-19 var sesongene med flest innslupne mål 2001-02 og 199..
Read More
I følge Spanias "Marca"-rapport er Nico Gonzalez en av Barcelonas siste spillere som ønsker å fornye kontrakten sin. Torsdag holdt Barcelona-ledere et møte med spillerens agent for å diskutere den nye kontrakten. 20-åringens nåværende kontrakt går ut i juni 2024, og Barcelona har gjort det klart at de ønsker å signere en ny kontrakt med ham ut 2028 Billige fotballdrakter. Nico er den neste spilleren på Barcelonas liste over spillere som ønsker å fornye kontrakten, med Arauj..
Read More
I denne runden av Premier League tapte Manchester United 1-3 borte mot Arsenal og led en tapsrekke på 4 kamper borte Billige fotballdrakter. I de siste 4 bortekampene tapte Manchester United 1-4 mot Manchester City, 0-1 mot Everton, 0-4 mot Liverpool og 1-3 mot Arsenal. Ifølge statistikken er dette første gang Manchester United har gått på en tapsrekke på 4 kamper borte i ligaen siden 1981. I tillegg var Manchester Uniteds tidligere 15 bortekamper i London ubeseiret, Kjøpe bil..
Read More
I andre runde av Champions League-kvartfinalen spilte Liverpool uavgjort 3-3 hjemme med Benfica, med en totalscore på 6-4 i de to omgangene. UEFA har kommentert kampen etter kampen. UEFAs offisielle nettside sa at alt var over, Liverpool nådde semifinalen i Champions League for 12. gang! En suveren prestasjon i andre omgang betydde at natten ble 3-3, men Liverpool avanserte 6-4 sammenlagt for å møte Villarreal i semifinalen. Billige fotballdrakter Benfica vil angre på de tre målene..
Read More
Manchester City tok en historisk retur til Premier League-tittelen ved å slå Manchester United knepent for 10 år siden, og klubben vil feire 10-årsjubileet for tilbakekomsten i år med en rekke arrangementer, inkludert å sette opp en skulptur for helten Aguero Billige fotballdrakter. I en uttalelse avslørte Manchester City: "Manchester City er glade for å kunngjøre en serie minnebegivenheter i Manchester og rundt om i verden, med tittelen '93:20'. I kampen scoret Manchester City ..
Read More
I denne runden av Premier League var Chelsea opprørte på hjemmebane. De scoret 4 mål på rad mens de avanserte med 1 mål. Til slutt tapte de for Brentford 1-4, og deres 5-kampers seiersrekke i Premier Ligaen ble avsluttet. Chelsea tok ledelsen i det 48. minutt, kjøpe draktsett fotball på nett men Brentford utlignet i det 50. minutt, snudde 2-1 i det 54. minutt, og sørget for 3-1 i det 60. minutt. Brentford sørget for 4-1 i det 87. minutt. Dette er første gang Brentford har score..
Read More
Real Madrid annonserte at Hazard vil gjennomgå en ny operasjon og vil være ute i fire til seks uker. Real Madrid har offisielt avslørt at Hazard vil gjennomgå en operasjon i løpet av de neste dagene for å fjerne beinplaten fra fibula på høyre ben. Hazard håper å løse problemet med sin forrige skade, en sprekk i den distale enden av fibula på høyre ben, Billige fotballdrakter som har hatt stor innvirkning på formen hans. Å fjerne platen er ikke bare bra for bena, men det hj..
Read More
Betydningen av Benzema for Real Madrid kan ikke betviles. De siste sesongene har han blitt en bærebjelke i lagets offensive linje, denne sesongen er han La Ligas toppscorer og assists. I det spanske nasjonalderbyet ble imidlertid ikke Benzema tatt ut i troppen på grunn av skade, noe som definitivt vil ha innvirkning på Real Madrid. Dataene viser imidlertid at Real Madrid ikke er helt avhengig av Benzema. Denne sesongen har Benzema gått glipp av 7 kamper for Real Madrid, Billige fotba..
Read More

SITE MAP

VM 2022 Drakter
Argentina VM drakter Australia VM drakter Belgia VM drakter Brasil VM drakter Colombia VM drakter Costa Rica VM drakter Denmark VM drakter Egypt VM drakter England VM drakter Frankrike VM drakter Ghana VM drakter Island VM drakter Japan VM drakter Kroatia VM drakter Marokko VM drakter Mexico VM drakter Nederland VM drakter Nigeria VM drakter Panama VM drakter Peru VM drakter Polen VM drakter Portugal VM drakter Russland VM drakter Saudi-Arabia VM drakter Senegal VM drakter Serbia VM drakter Spania VM drakter Sveits VM drakter Sverige VM drakter Sør-Korea VM drakter Tunisia VM drakter Tyskland VM drakter Uruguay VM drakter

Klubb Drakter
AC Milan drakt AFC Ajax drakt Arsenal drakt As Monaco drakt AS Roma drakt Aston Villa drakt Athletic Bilbao drakt Atletico Madrid drakt Barcelona drakt Bayer Leverkusen drakt Bayern München drakt Benfica drakt Boca Juniors drakt Borussia Dortmund drakt Celtic drakt Chelsea drakt Chivas drakt Corinthians drakt Cruz Azul drakt Crystal Palace drakt Everton drakt FC Porto drakt FC Schalke 04 drakt Fiorentina drakt Hamburger SV drakt Inter Milan drakt Juventus drakt Lazio drakt Leicester City drakt Liverpool drakt Los Angeles Galaxy drakt Manchester City drakt Manchester United drakt New York City drakt Newcastle United drakt Olympique De Marseille drakt Olympique Lyonnais drakt Paris Saint Germain drakt Real Betis drakt Real Madrid drakt River Plate drakt SSC Napoli drakt Stoke City drakt Tottenham Hotspurs drakt Valencia drakt West Ham United drakt Wolfsburg drakt

Barn Drakter
AC Milan drakt barn Arsenal drakt barn AS Roma drakt barn Atletico Madrid drakt barn Barcelona drakt barn Bayern München drakt barn Borussia Dortmund drakt barn Chelsea drakt barn Everton drakt barn Inter Milan drakt barn Juventus drakt barn Liverpool drakt barn Manchester City drakt barn Manchester United drakt barn Paris Saint Germain drakt barn Real Madrid drakt barn Tottenham Hotspurs drakt barn Østerrike drakter barn Albania drakter barn Argentina drakter barn Belgia drakter barn Brasil drakter barn Chile drakter barn Colombia drakter barn England drakter barn Frankrike drakter barn Irland drakter barn Island drakter barn Italia drakter barn Kroatia drakter barn Mexico drakter barn Nederland drakter barn Nord-Irland drakter barn Polen drakter barn Portugal drakter barn Tsjekkia drakter barn Tyskland drakter barn Uruguay drakter barn USA drakter barn Wales drakter barn Egypt drakter barn Nigeria drakter barn Spania drakter barn Sveits drakter barn Sverige drakter barn Russland drakter barn

Spillere Drakter
Alli Aubameyang Dembele Dybala Griezmann Haaland Heung Min Son Lacazette Lukaku Mane Mbappe Messi Modric Rashford Salah Sancho Sane van Dijk Vardy Ronaldo Neymar Jr Muller James Rooney Suarez De Bruyne Memphis Schweinsteiger Benzema Gotze Kun Aguero Pogba Ibrahimovic Robben Sterling A.Iniesta Cavani Di Maria Ribery Oscar Ozil Kompany Kane David Luiz Alexis Bale Coutinho Diego Costa Fabregas Gundogan Hazard Hummels Isco Kroos Lahm Lewandowski Reus Sergio Ramos Toure Yaya Vidal Lucas Silva David Silva Thiago Silva V.Persie Kagawa

Landslag Drakter
Albania drakter Argentina drakter Australia drakter Belgia drakter Brasil drakter Canada drakter Chile drakter Colombia drakter Costa Rica drakter Denmark drakter Ecuador drakter Egypt drakter Elfenbenskysten drakter England drakter Finland drakter Frankrike drakter Ghana drakter Hellas drakter Irland drakter Island drakter Italia drakter Japan drakter Kamerun drakter Kroatia drakter Marokko drakter Mexico drakter Nederland drakter Nigeria drakter Nord-Irland drakter Norge drakter Panama drakter Paraguay drakter Peru drakter Polen drakter Portugal drakter Romania drakter Russland drakter Saudi-Arabia drakter Senegal drakter Serbia drakter Skottland drakter Slovakia drakter Slovenia drakter Spania drakter Sveits drakter Sverige drakter Sør-Afrika drakter Sør-Korea drakter Tsjekkia drakter Tunisia drakter Tyrkia drakter Tyskland drakter Ukraina drakter Ungarn drakter Uruguay drakter USA drakter Venezuela drakter Wales drakter Østerrike drakter

Dame Drakter
AC Milan drakt dame Arsenal drakt dame Barcelona drakt dame Bayern München drakt dame Borussia Dortmund dame Chelsea drakt dame Inter Milan drakt dame Juventus drakt dame Liverpool drakt dame Manchester City drakt dame Manchester United drakt dame Paris Saint Germain dame Real Madrid drakt dame Argentina drakter dame Belgia drakter dame Brasil drakter dame Colombia drakter dame England drakter dame Frankrike drakter dame Italia drakter dame Mexico drakter dame Nederland drakter dame Portugal drakter dame Russland drakter dame Spania drakter dame Tyskland drakter dame USA drakter dame

EM 2020 Drakt
Belgia EM Drakt Danmark EM Drakt England EM Drakt Finland EM Drakt Frankrike EM Drakt Italia EM Drakt Kroatia EM Drakt Nederland EM Drakt Polen EM Drakt Portugal EM Drakt Russland EM Drakt Spania EM Drakt Sveits EM Drakt Sverige EM Drakt Tsjekkia EM Drakt Tyrkia EM Drakt Tyskland EM Drakt Ukraina EM Drakt Wales EM Drakt Østerrike EM Drakt