Headlines

Før Bundesliga-finalen mot Wolfsburg avslørte Bayerns sportsdirektør Salihamidzic at Lewandowski ville forlate og at han ikke ønsket å fornye kontrakten. På spørsmål om Lewandowskis kontraktsforlengelse avslørte Salihamidzic: "Jeg har kommunisert med Lewandowski,kjøpe draktsett fotball på nett og han gjorde det klart for meg at han ikke ønsket å akseptere forlengelsestilbudet vi tilbød ham, tvert imot, han ønsker å forlate Bayern, han vil å ta en ny utfordring." Dett..
Read More
Før Bundesliga-finalen mot Wolfsburg avslørte Bayerns sportsdirektør Salihamidzic at Lewandowski ville forlate og at han ikke ønsket å fornye kontrakten. På spørsmål om Lewandowskis kontraktsforlengelse avslørte Salihamidzic: "Jeg har kommunisert med Lewandowski,kjøpe draktsett fotball på nett og han gjorde det klart for meg at han ikke ønsket å akseptere forlengelsestilbudet vi tilbød ham, tvert imot, han ønsker å forlate Bayern, han vil å ta en ny utfordring." Dett..
Read More
Manchester United tapte 4-0 for Brighton i denne runden av Premier League, og gikk fullstendig glipp av Champions League-plassen. Det er verdt å nevne at etter denne kampen har Manchester United sluppet inn 56 mål denne sesongen, som er det meste de har sluppet inn på en sesong i Premier League Billige fotballdrakter. Uniteds forrige sesong med flest innslupne mål var i 2018-19, da de slapp inn 54 mål. Før denne sesongen 2018-19 var sesongene med flest innslupne mål 2001-02 og 199..
Read More
I følge Spanias "Marca"-rapport er Nico Gonzalez en av Barcelonas siste spillere som ønsker å fornye kontrakten sin. Torsdag holdt Barcelona-ledere et møte med spillerens agent for å diskutere den nye kontrakten. 20-åringens nåværende kontrakt går ut i juni 2024, og Barcelona har gjort det klart at de ønsker å signere en ny kontrakt med ham ut 2028 Billige fotballdrakter. Nico er den neste spilleren på Barcelonas liste over spillere som ønsker å fornye kontrakten, med Arauj..
Read More
I denne runden av Premier League tapte Manchester United 1-3 borte mot Arsenal og led en tapsrekke på 4 kamper borte Billige fotballdrakter. I de siste 4 bortekampene tapte Manchester United 1-4 mot Manchester City, 0-1 mot Everton, 0-4 mot Liverpool og 1-3 mot Arsenal. Ifølge statistikken er dette første gang Manchester United har gått på en tapsrekke på 4 kamper borte i ligaen siden 1981. I tillegg var Manchester Uniteds tidligere 15 bortekamper i London ubeseiret, Kjøpe bil..
Read More
I andre runde av Champions League-kvartfinalen spilte Liverpool uavgjort 3-3 hjemme med Benfica, med en totalscore på 6-4 i de to omgangene. UEFA har kommentert kampen etter kampen. UEFAs offisielle nettside sa at alt var over, Liverpool nådde semifinalen i Champions League for 12. gang! En suveren prestasjon i andre omgang betydde at natten ble 3-3, men Liverpool avanserte 6-4 sammenlagt for å møte Villarreal i semifinalen. Billige fotballdrakter Benfica vil angre på de tre målene..
Read More
Manchester City tok en historisk retur til Premier League-tittelen ved å slå Manchester United knepent for 10 år siden, og klubben vil feire 10-årsjubileet for tilbakekomsten i år med en rekke arrangementer, inkludert å sette opp en skulptur for helten Aguero Billige fotballdrakter. I en uttalelse avslørte Manchester City: "Manchester City er glade for å kunngjøre en serie minnebegivenheter i Manchester og rundt om i verden, med tittelen '93:20'. I kampen scoret Manchester City ..
Read More
I denne runden av Premier League var Chelsea opprørte på hjemmebane. De scoret 4 mål på rad mens de avanserte med 1 mål. Til slutt tapte de for Brentford 1-4, og deres 5-kampers seiersrekke i Premier Ligaen ble avsluttet. Chelsea tok ledelsen i det 48. minutt, kjøpe draktsett fotball på nett men Brentford utlignet i det 50. minutt, snudde 2-1 i det 54. minutt, og sørget for 3-1 i det 60. minutt. Brentford sørget for 4-1 i det 87. minutt. Dette er første gang Brentford har score..
Read More
Real Madrid annonserte at Hazard vil gjennomgå en ny operasjon og vil være ute i fire til seks uker. Real Madrid har offisielt avslørt at Hazard vil gjennomgå en operasjon i løpet av de neste dagene for å fjerne beinplaten fra fibula på høyre ben. Hazard håper å løse problemet med sin forrige skade, en sprekk i den distale enden av fibula på høyre ben, Billige fotballdrakter som har hatt stor innvirkning på formen hans. Å fjerne platen er ikke bare bra for bena, men det hj..
Read More
Betydningen av Benzema for Real Madrid kan ikke betviles. De siste sesongene har han blitt en bærebjelke i lagets offensive linje, denne sesongen er han La Ligas toppscorer og assists. I det spanske nasjonalderbyet ble imidlertid ikke Benzema tatt ut i troppen på grunn av skade, noe som definitivt vil ha innvirkning på Real Madrid. Dataene viser imidlertid at Real Madrid ikke er helt avhengig av Benzema. Denne sesongen har Benzema gått glipp av 7 kamper for Real Madrid, Billige fotba..
Read More
Live it, 10. mars I et intervju med en reporter fra hele markedsnettverket snakket Milan-stjernen Costacurta om temaet Inter Milan som ble eliminert av Liverpool i Champions League, og snakket om situasjonen i Serie A-mesterskapet. Costacurta, hva synes du om Inter Milans prestasjon i den to-etappe Champions League-kampen mot Liverpool? "Inter spilte veldig bra i den første etappen, Liverpool fant ikke for mange sjanser før 70 minutter senere var Inter for avslappet og Liverpool benyttet mu..
Read More
I denne runden i Ligue 1 tapte Paris 0-1 borte mot Nice. Mbappe ble suspendert og kunne ikke spille i denne kampen. Messi spilte hele kampen, men skjøt sjelden. Selv om Paris fortsatt har en fordel på 13 poeng over andreplassen Nice i Ligue 1-tabellen, har lagets prestasjoner vært inkonsekvente. Billige fotballdrakter Statistikk viser at Pochettino trente Paris 72 kamper, laget tapte så mange som 11 kamper, og sto for 16,7%. Polen har også blitt den høyeste tapsraten blant Pari..
Read More
Siden han kom til Chelsea fra Leicester City i 2016, har Kante vunnet Champions League, Premier League, Europa League, Club World Cup og andre utmerkelser med Chelsea, Billige fotballdrakter og han er fortsatt i god form når han fyller 31 neste måned. Daily Telegraph meldte at Kantes kontrakt går ut ved slutten av neste sesong, og dersom Kante ikke fornyer kontrakten med Chelsea, vil klubben selge ham i tide til å stoppe tapene denne sommeren. Chelsea håndhever generelt en policy om..
Read More
Denne runden av Premier League brøt ut i et stort opprør.Tottenham, som hadde tapt tre strake i Premier League, beseiret Manchester City, som hadde vært ubeseiret i de foregående 15 rundene i Premier League. Kane scoret vinnermålet i det 94. minutt kjøpe draktsett fotball på nett. Det er verdt å nevne at selv om Tottenhams rekord i Premier League denne sesongen er utilfredsstillende, har de oppnådd dobbeltspill mot Manchester City. De slo Manchester City 1-0 i Premier League..
Read More
Sportsdirektør Leonardo i Paris-klubben går allerede fullt ut for å forberede seg til neste sesong. Med Mbappes fremtid i luften, fokuserer PSG på tre nøkkelnavn: Haaland, Pogba og Paqueta Billige fotballdrakter. Paris har allerede sluppet flere spillere i dette vinterens overgangsvindu for å overholde FIFA-reglene og vil gjøre alt som trengs for å hente Haaland dersom Mbappe ikke ender opp med å fornye kontrakten sin. Ifølge L'Equipe kan Haaland bli med for 75 millioner euro i..
Read More
Live it, 27. januar. I følge «Daily Mirror»-nyhetene vil Manchester United at Newcastle skal betale Lingards 100 000 pund i ukelønn og 6 millioner pund lånegebyr, og også be om en nedrykksbonus på 12 millioner pund. Lingard har sittet på benken i Manchester United denne sesongen, og 29-åringen har uttrykt vilje til å forlate laget i vintervinduet, i håp om å øke sjansene for å delta i verdenscupen. Billige fotballdrakter Manchester United hadde imidlertid tidligere avvist l..
Read More
Jota slår Arsenal - 22/01/2022
I semifinalen i Ligacupen, mot et sterkt Arsenal, passerte Liverpool fortsatt kampen med Salah og Mane borte, og Jota spilte en avgjørende rolle i dette. Etter å ha ledet laget til Carabao Cup-finalen, hyllet Klopp Jotas fremvekst som en verdensklassestjerne.Billige fotballdrakter I løpet av kampen reiste Jota seg. Han så ut til å bli hjulpet av Gud, og scoret to mål på rad og drepte kvartetten. I det 19. minutt passerte Arnold ballen, og Ruota brøt igjennom til 16-meteren og skj..
Read More
Live it, 13. januar. Ifølge Times er Manchester United klare til å låne noen spillere, inkludert Lingard, Billige fotballdrakter Dean Henderson, Martial og Van de Beek. Alle fire spillerne er misfornøyde med mangelen på spilletid denne sesongen, heter det i rapporten. Så langt denne sesongen har Martial spilt 7 ganger i ligaen, med start 2 ganger.Kjøpe billige Manchester United fotballdrakter 2021-22 på nett Lingard spilte 8 ganger i ligaen, med start 0 ganger, og Dean Hender..
Read More
Ifølge «Mirror» uttalte Conte nylig offentlig hva Tottenham må gjøre for å få seg til å holde seg til laget i lang tid etter en god start. Conte sa i intervjuet: "Jeg tror ikke en lang kontrakt kan sikre at jeg jobber for klubben over lang tid. Det må være klubben som setter pris på arbeidet mitt og deretter signerer meg for en lang kontrakt. Selvfølgelig, kjøpe draktsett fotball på nett Premisset er at jeg viser klubben at dette er jeg fortjener det." "Jeg er ikke..
Read More
Ifølge Manchester United-spillere har Ronaldos retur endret Manchester Uniteds garderobe. Ronaldo legger stor vekt på å vedlikeholde kroppen, som er velkjent, og dette er grunnen til at han fortsatt kan spille på høyt nivå når han er snart 37 år gammel.Kjøp billige fotballdrakter på den beste nettbutikken For å holde seg i form trener Ronaldo ikke bare hardt, men legger også stor vekt på et sunt kosthold. Etter at han kom tilbake til Manchester United, ledet Ronaldo også lagkame..
Read More
Reporteren Herland Romero, som var den første til å avsløre nyheten om Agueros pensjonisttilværelse, Billige fotballdrakter avslørte at Barcelona vil fornye kontrakten med Dembele. Ifølge reporteren forventes Barcelona å kunngjøre Dembeles fornyelse neste uke. Dembele godtok et lønnskutt og gikk med på å konvertere deler av den faste lønnen til en flytende bonus basert på personlige prestasjoner og teamprestasjoner Kjøpe billige Barcelona fotballdrakter 2021-2..
Read More
Ifølge «Sun» vinket Harland etter at Dortmund beseiret Fürth 3-0 i forrige uke til fansen på banen, noe som utløste spekulasjoner om at nordmannen tok farvel med Dortmund-fansen kjøpe draktsett fotball på nett. Den tyske reporteren spurte Dortmund-staben om denne saken. Dortmunds sportsdirektør Michael Zork sa: "Jeg så også på bildene senere. Det virket litt rart, men jeg tror ikke han gjorde det med vilje. Jeg spurte også. Etter Haaland , Haaland sa at det ikke betydde noe...
Read More
10. desember, ifølge tyske Sky Sports-rapporter, har Bayern nådd 78,42 millioner euro i Champions League denne sesongen. I UEFA Champions League-gruppespillet avanserte Bayern med suksess til topp 16 med en rekord på 6 strake seire. De har mottatt en Champions League-pris på 78,42 millioner euro. Billige fotballdrakter Det forventes at TV-kringkastingspuljen vil gi dem mer inntekt. Tyske Sky Sports rapporterte også at den eksakte Champions League-bonusen vil bli annonsert e..
Read More
Klokken 14:00 britisk lokal tid begynte 13. runde av Premier League i sesongen 2021/22 en fokuskamp.Manchester City slo West Ham 2-1 hjemme, Gundogan passerte et skudd og Fernandinho scoret som innbytter. Manchester Citys 3 seire på rad i ligaen. Manchester City har scoret 10 seire og 2 uavgjorte mot West Ham de siste 12 ganger. De to sidene har spilt 40 kamper i historien til Premier League. Manchester City har 24 seire, Billige fotballdrakter 7 uavgjorte og 9 tap, hvorav 15 seire..
Read More
Zidane er veldig populær i Paris, både for klubben og for spillerne. Etter at Zidane forlot Real Madrid, ble han hjemme, og ifølge «Marca»-rapporten er noen av de store Paris-stjernene spente på hans mulige ankomst til Parc des Princes i Paris. Noen spillere i Paris snakker allerede om Zidane og de vil at Pochettino skal gå til Manchester United kjøpe draktsett fotball på nett. Etter at Manchester United sparket Solskjær, ble Pochettino en favorittkandidat. De røde djevlen..
Read More
I følge den spanske «Daily Sport»-rapporten har Chelsea tatt en lyst på Barcelonas 17 år gamle spanske landslagsspiller Garvey og er villige til å betale ham et kontraktbrudd. Billige fotballdrakter Garvey er en rakettlignende spiller i Barcelona-laget. Han ble overført til a-laget etter kun to kamper i Barcelona B-laget, og han fikk et godt fotfeste i a-laget, og nå har han kommet inn på det spanske landslaget, som kan sies å ha en lovende fremtid. Det er rapportert at Che..
Read More
Ancelotti berømmet Isco sterkt i Real Madrids forhåndskamp, ​​og understreket holdningen til den 29 år gamle spilleren, men noen måneder etter sesongstart fant Isco ut at han hadde blitt slått inn i kulden. Forrige sesong spilte Isco knapt under Zidane, og gjorde totalt 29 opptredener i alle konkurranser. Selv om han deltok i 25 kamper i La Liga,kjøpe draktsett fotball på nett var bare 8 av dem startende. Ancelottis retur burde vært en mulighet for Isco til å gjenvinne sin ære, ..
Read More
Arsenals japanske landslagsspiller Fuan Jianyang aksepterte nylig et intervju med media, Billige fotballdrakter og fortalte om hva som skjedde på overgangsmarkedets siste dag. Fu An Jianyang sa: "Jeg vil bli med Arsenal. Men Tottenham sendte først et invitasjonsbrev, men jeg nektet fortsatt. Jeg trodde jeg kanskje ble i Bologna, men jeg forventet ikke agenten min på den siste dagen av overgangsmarkedet Fortell meg at Arsenals tilbud har kommet, og jeg godtok det. "Fu An Jianyang k..
Read More
Ifølge ESPN håper Real Madrid å selge Hazard til vinteren,kjøpe draktsett fotball på nett og Ancelotti tror det blir vanskelig for ham å komme tilbake til toppen. Hazard har spilt 9 ganger på vegne av Real Madrid denne sesongen, uten mål og kun 1 assist. Det er allerede vanskelig for ham å komme inn i Real Madrids startoppstilling, og hyppige skader gjør det vanskelig for ham å opprettholde kontinuiteten. Kjøpe billige Real Madrid fotballdrakter 2020-21 på nett For ..
Read More
I UEFA Champions League-gruppekampen tidlig i morges, Beijing-tid, scoret Ronaldo vinnermålet og hjalp Manchester United med å snu Atlanta 3-2 hjemme. Billige fotballdrakter I første halvdel av denne kampanjen ledet Atlanta 2-0. I andre omgang scoret Rashford og Maguire påfølgende mål for å utligne. I det 81. minutt scoret Ronaldo en heading for å fullføre reverseringen, og til slutt scoret Manchester United 3 poeng hjemme. Manchester United kunngjorde offisielt at Ronaldo b..
Read More
Ifølge britiske medier "The Sun" planlegger Real Madrid å unnta Pogba og Mbappe fra å signere neste sommer. Begge spillerne blir gratis agenter neste år. Dette er en god mulighet for Real Madrid til å signere til en lav kostnad. Ifølge rapporter er Real Madrid veldig trygg på visumfrie Pogba og Mbappé. For tiden må vi vente på at de to spillerne og Manchester United og Paris gir opp fornyelsen, kjøpe draktsett fotball på nett slik at Real Madrid i januar neste år fritt ..
Read More
I følge ESPN har Cristiano Ronaldo bedt Solskjær om å forbedre pasningshastigheten i fronten. Britiske medier sa at Manchester Uniteds siste offensive effektivitet var gjennomsnittlig Billige fotballdrakter. Ronaldo mener at Manchester Uniteds angrep er for sakte og ikke har noen sparkehastighet. Når motstanderne står på forsvarsposisjonen, blir angrepet vanskeligere. Derfor ba Ronaldo Solskjær om å få fart på lagets pasningshastighet i fronten, spesielt i den tredje sonen ..
Read More
I de tidlige morgentimene tapte Manchester United 0-1 hjemme mot West Ham United i League Cup. Etter kampen kritiserte West Ham Uniteds tidligere general og Sky Sports-kommentator Carlton Cole Martials prestasjoner. "Martial må sette sine spor i dette spillet. Billige fotballdrakter Denne kampen er en viktig mulighet for ham til å uttrykke seg. Han vil ikke alltid være hovedpersonen i Manchester United denne sesongen, men når han trenger å bidra mer Ofte må han dra motstandervakten..
Read More
I den første runden i Champions League slo Manchester City Leipzig Red Bull 6-3, og Glarish passerte et skudd. Manchester Citys general Ake snakket om Glarish i et intervju kjøpe draktsett fotball på nett. Blue Moon -forsvareren tror Glarish rett og slett er en tryllekunstner. Aker sa: "Glarish er en tryllekunstner. Hver gang du sender ballen til ham, tror du at noe fantastisk vil skje. Han har alltid tenkt på å miste forsvarsspillere og skape muligheter for laget. Kjøpe b..
Read More
Chelsea ble bøtelagt med 25 000 pund av FA for ikke å kontrollere oppførselen til spillerne mot Liverpool Billige fotballdrakter. I løpet av kampen ble Chelsea -forsvareren James utvist med et rødt kort for håndball Kjøpe billige Chelsea fotballdrakter 2020-21 på nett. Venner av den blå hæren protesterte hardt og trodde at ballen traff James 'skulder og gjorde voldsomme handlinger mot dommeren Taylor. FA mener at Blues 'trekk brøt FA E20.1 -reglene. ..
Read More
Europacupmester Italia klarte ikke å slå Bulgaria på hjemmebane, men stillingen 1 til 1 er fortsatt nok til å sikre at laget er lik den ubeseirede rekorden for herrelandslaget. Etter å ha tapt 0 til 1 i Portugal i september 2018, Billige fotballdrakter var Italia ubeseiret i 35 kamper på rad (28 seire og 7 uavgjorte), noe som binder Spanias ubeseirede rekord fra 2007 til 2009 og Brasil fra 1993 til 1996. På samme tid trente Mancini Italia for 18 hjemmekamper på rad (11 seire ..
Read More
Chelsea kunngjorde den tredje trøyen for den nye sesongen, og fansen har forskjellige meninger.Billige fotballdrakter De fleste fans liker denne trøyen veldig godt: "Chelsea er for sexy", "OMG, vakker trøye", "Jeg liker lyse farger og full av liv." Men noen klaget: "Disse trøyene blir verre og verre, akkurat som de nettopp fant et barn å male med fargestifter Kjøpe billige Chelsea fotballdrakter 2020-21 på nett." ..
Read More
Ifølge Sky Sports-nyheter har Arsenal og Sheffield United inngått en avtale om keeper Ramsdales avtale. Billige fotballdrakter Den første overgangsavgiften er 24 millioner pund, og det er en flytende klausul på 6 millioner pund, avhengig av om Ramsdale kan bli en skytter. periode nr. 1 keeper. Ramsdale flyttet til Sheffield United fra Bournemouth i 2020, og han har alltid vært i fokus for Arsenal -trener Arteta. Kjøpe billige Arsenal fotballdrakter 2020-21 på nett Det er ..
Read More
Arsenal og Tottenham konkurrerer på transfermarkedet, kjøpe draktsett fotball på nett med målet til Borussia -midtbanespiller Zakaria. The Sun rapporterte at Zakaria vil bli solgt av Monchen i sommer, med et overføringsgebyr på rundt 17 millioner pund. Arsenal og Tottenham er friere, og andre interesserte lag inkluderer Everton, Kjøpe billige Arsenal fotballdrakter 2020-21 på nett Roma og Napoli. Den 24 år gamle Zakaria har ett år igjen av sin nåværende kontrakt, og ..
Read More
Ifølge italienske medier har Liverpool og Shaqiri kommet til enighet og er villige til å la ham Billige fotballdrakter overføre og forlate laget. Roma Sport rapporterte at den 29 år gamle Shaqiri ba den røde hæren om å løslate ham fra laget, og bare belastet et nominelt overføringsgebyr. Av følelsesmessige hensyn var Klopp og klubben enige. Ifølge avisen er denne symbolske overføringsavgiften nær null. Kjøpe billige Liverpool fotballdrakter 2020-21 på nett Avisen ..
Read More

SITE MAP

EM 2020 Drakt
Belgia EM Drakt Danmark EM Drakt England EM Drakt Finland EM Drakt Frankrike EM Drakt Italia EM Drakt Kroatia EM Drakt Nederland EM Drakt Polen EM Drakt Portugal EM Drakt Russland EM Drakt Spania EM Drakt Sveits EM Drakt Sverige EM Drakt Tsjekkia EM Drakt Tyrkia EM Drakt Tyskland EM Drakt Ukraina EM Drakt Wales EM Drakt Østerrike EM Drakt

Klubb Drakter
AC Milan drakt AFC Ajax drakt Arsenal drakt As Monaco drakt AS Roma drakt Aston Villa drakt Athletic Bilbao drakt Atletico Madrid drakt Barcelona drakt Bayer Leverkusen drakt Bayern München drakt Benfica drakt Boca Juniors drakt Borussia Dortmund drakt Celtic drakt Chelsea drakt Chivas drakt Corinthians drakt Cruz Azul drakt Crystal Palace drakt Everton drakt FC Porto drakt FC Schalke 04 drakt Fiorentina drakt Hamburger SV drakt Inter Milan drakt Juventus drakt Lazio drakt Leicester City drakt Liverpool drakt Los Angeles Galaxy drakt Manchester City drakt Manchester United drakt New York City drakt Newcastle United drakt Olympique De Marseille drakt Olympique Lyonnais drakt Paris Saint Germain drakt Real Betis drakt Real Madrid drakt River Plate drakt SSC Napoli drakt Stoke City drakt Tottenham Hotspurs drakt Valencia drakt West Ham United drakt Wolfsburg drakt

Barn Drakter
AC Milan drakt barn Arsenal drakt barn AS Roma drakt barn Atletico Madrid drakt barn Barcelona drakt barn Bayern München drakt barn Borussia Dortmund drakt barn Chelsea drakt barn Everton drakt barn Inter Milan drakt barn Juventus drakt barn Liverpool drakt barn Manchester City drakt barn Manchester United drakt barn Paris Saint Germain drakt barn Real Madrid drakt barn Tottenham Hotspurs drakt barn Østerrike drakter barn Albania drakter barn Argentina drakter barn Belgia drakter barn Brasil drakter barn Chile drakter barn Colombia drakter barn England drakter barn Frankrike drakter barn Irland drakter barn Island drakter barn Italia drakter barn Kroatia drakter barn Mexico drakter barn Nederland drakter barn Nord-Irland drakter barn Polen drakter barn Portugal drakter barn Tsjekkia drakter barn Tyskland drakter barn Uruguay drakter barn USA drakter barn Wales drakter barn Egypt drakter barn Nigeria drakter barn Spania drakter barn Sveits drakter barn Sverige drakter barn Russland drakter barn

Spillere Drakter
Alli Aubameyang Dembele Dybala Griezmann Haaland Heung Min Son Lacazette Lukaku Mane Mbappe Messi Modric Rashford Salah Sancho Sane van Dijk Vardy Ronaldo Neymar Jr Muller James Rooney Suarez De Bruyne Memphis Schweinsteiger Benzema Gotze Kun Aguero Pogba Ibrahimovic Robben Sterling A.Iniesta Cavani Di Maria Ribery Oscar Ozil Kompany Kane David Luiz Alexis Bale Coutinho Diego Costa Fabregas Gundogan Hazard Hummels Isco Kroos Lahm Lewandowski Reus Sergio Ramos Toure Yaya Vidal Lucas Silva David Silva Thiago Silva V.Persie Kagawa

Landslag Drakter
Albania drakter Argentina drakter Australia drakter Belgia drakter Brasil drakter Canada drakter Chile drakter Colombia drakter Costa Rica drakter Denmark drakter Ecuador drakter Egypt drakter Elfenbenskysten drakter England drakter Finland drakter Frankrike drakter Ghana drakter Hellas drakter Irland drakter Island drakter Italia drakter Japan drakter Kamerun drakter Kroatia drakter Marokko drakter Mexico drakter Nederland drakter Nigeria drakter Nord-Irland drakter Norge drakter Panama drakter Paraguay drakter Peru drakter Polen drakter Portugal drakter Romania drakter Russland drakter Saudi-Arabia drakter Senegal drakter Serbia drakter Skottland drakter Slovakia drakter Slovenia drakter Spania drakter Sveits drakter Sverige drakter Sør-Afrika drakter Sør-Korea drakter Tsjekkia drakter Tunisia drakter Tyrkia drakter Tyskland drakter Ukraina drakter Ungarn drakter Uruguay drakter USA drakter Venezuela drakter Wales drakter Østerrike drakter

Dame Drakter
AC Milan drakt dame Arsenal drakt dame Barcelona drakt dame Bayern München drakt dame Borussia Dortmund dame Chelsea drakt dame Inter Milan drakt dame Juventus drakt dame Liverpool drakt dame Manchester City drakt dame Manchester United drakt dame Paris Saint Germain dame Real Madrid drakt dame Argentina drakter dame Belgia drakter dame Brasil drakter dame Colombia drakter dame England drakter dame Frankrike drakter dame Italia drakter dame Mexico drakter dame Nederland drakter dame Portugal drakter dame Russland drakter dame Spania drakter dame Tyskland drakter dame USA drakter dame