Headlines

Jurgen Klopp vil sette sin tro på Liverpool-prospektet Rhian Brewster neste sesong, i stedet for å bruke stor på en ny angriper denne sommeren. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Klopp tar høyde for 19-åringen Brewster, hilser ham som et stort talent for fremtiden og planlegger å gi ham første lagsmuligheter. Klopps klare ledelse bak scenene har allerede hjulpet Brewster til å føle seg som en del av den eldre oppsettet. Du kan også kjøpe Liverpool drakter 2018/19..
Read More
Bayern München har bekreftet at James Rodriguez vil forlate klubben når hans lån fra Real Madrid utløper denne sommeren. De tyske gigantene hadde muligheten til å gjøre James 'lån permanent, men valgte ikke å utøve sin mulighet til å kjøpe for 42 millioner euro. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Bundesliga-mesterene bekreftet i en tweet på onsdag. "På vegne av klubben sier jeg takk til James for to vellykkede år," sa Bayern-formannen Karl-Heinz Rummenigge. "H..
Read More
Spekulasjonen rundt en mulig Barcelona-retur for Neymar viser ingen stopp med den siste oppdateringen som hevder at brasilianerne vil gjøre fred med klubbens styre. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Sport har Neymar pusset over hele forsiden og snakk om hvordan Paris Saint Germain vil gjøre opp med klubben han forlot i 2017. Du kan også kjøpe Barcelona drakter 2018/19 for å vise din støtte. Rapporten sier at mens spillerne vil gjerne ha Neymar tilbake, er de..
Read More
AS Roma 2019-20 hjemme billige fotballdrakter ble lansert i morges. Qatar Airways fortsetter som hovedsponsor på Roma 2019-2020 home jersey, i en avtale som vil løpe til slutten av 20-21 sesongen. Roma 2019-20 hjemme skjorte har en litt annen base farge enn denne sesongen, og igjen kombinerer den med gul. AS Roma drakter 2018/19 til salgs nettbutikk. Basert på den nye Nike-malmen, er kragen til Roma 2019-2020-setten gul med lynnedslag, en detalj som er speilet av ermet ma..
Read More
Paris Saint-Germain 2019-2020 tredje billige fotballdrakter vil introdusere et 1990-inspirert utseende, samtidig som den har den klassiske Nike-logoen fra den tiden. Basert på det nye globale Nike tredje settet temaet, som vil være 1990-tallet i dette tilfellet, vil PSG 2019-20 tredje skjorten være overveiende hvit med "university red" merkevare. Paris Saint-Germain drakter 2018/19 til salgs nettbutikk. Selv om Paris Saint-Germain vanligvis bruker fargejusterte logoer på..
Read More
Det har ikke vært mer enn 24 timer siden Chelseas Premier League-sesong kom til slutt - en 0-0-poengsum på Leicester City - og vi har allerede begynt å se at Eden Hazard-overførings ryktene varmer opp. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Ifølge fransk uttak L'Equipe har Chelsea superstjerne en avtale om å bli med Real Madrid i løpet av sommeren. Rapporten bemerker at en kunngjøring vil bli gjort etter Chelseas Europa League-finale i Baku, Aserbajdsjan, mot Premier Le..
Read More
Ajax har lansert sitt nye hjem billige fotballdrakter for 2019-20 sesongen. Den nye Ajax 19-20 hjemskjorten er laget av Adidas og legger til subtil svart detaljering til den klassiske røde og hvite. Ajax 2019-20-skjorten kan skryte av klubbens varemerkeutseende av en rød stripe på hvit bakke, og gir svart trim til kragen og ermemuffene. Den svarte ble lagt til som en hyllest til Amsterdam-flagget, akkurat som de tre X-er på innsiden av halsen. Ajax drakter 2018/19 til salgs ..
Read More
Manchester United har angivelig kontaktet Lyon med hensyn til angriperen Moussa Dembele. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Ole Gunnar Solskjaer er klar til å gjøre noen store og lange forsinkelser med United-truppen for neste sesong, med angrep et område han vil riste opp. Du kan også kjøpe Manchester United drakter 2018/19 for å vise din støtte. Og ifølge L'Equipe vurderer de røde djevler 22-årige Dembele. Den tidligere Fulham-mannen signerte til Lyon i..
Read More
Manchester City ser på en sommeroverføring for Sporting CPs midtbanespiller Bruno Fernandes, den har blitt hevdet. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Ifølge The Sun er Premier League-mestere klar til å utfordre Arch-rivals Manchester United i jakten på Fernandes, som har vært i sublim form denne sesongen. Du kan også kjøpe Manchester City drakter 2018/19 for å vise din støtte. Det antas at Sporting CP-kapteinen kunne koste rundt 90 millioner kroner da Pep Guardiola..
Read More
Nye bilder av Juventus 19-20 hjemme billige fotballdrakter nettopp overfylt på nettet, noe som gir oss et nærmere bilde av det revolusjonerende designet. Mens Juventus jersey vanligvis har hvite og sorte striper, er Juventus 2019-20 hjemmejersey halv svart, halv hvit. Nærmere bestemt er høyre side av Juventus 19-20-skjorten hvit og den venstre er svart. Juventus drakter 2018/19 til salgs nettbutikk. På toppen av det er det en rosa stripe mellom de to halvdelene på forsiden av Ju..
Read More
Gonzalo Higuains låneavtale hos Chelsea er satt til å bli kuttet i slutten av sesongen med rapporter i Italia som sier at det er "nesten sikkert" at han kommer tilbake til Juventus om sommeren. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Sarri var desperat etter en gjenforening med Argentinas internasjonale og overtalte Chelsea til å sanksjonere et seks måneders lån for ham i januar, med mulighet for et ytterligere år og en permanent overføring. Du kan også kjøpe Chelsea drakter..
Read More
Den engelske Premier League vil sannsynligvis få et nytt eremerken fra 2019-2020 sesongen, det har blitt avslørt. Denne informasjonen følger i november i november at alle offisielle Premier League-navn, numre og eremerker vil bli produsert av en ny leverandør fra 2019/20. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. I november 2018 kunngjorde Premier League at de signerte en ny offisiell leverandør for navn, numre og ermete med global merkevare og merkevare produsent Avery Dennison. ..
Read More
Barcelona kan selge så mange som elleve spillere i sommer for å samle inn penger til andre signeringer, sier rapporter. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Manchester United og Arsenal er bare noen få klubber som skal knyttes sammen med en raid på Barcelona i slutten av sesongen, da den spanske siden tar sikte på å overhale truppen sin. Du kan også kjøpe Barcelona drakter 2018/19 for å vise din støtte. Det er flere spillere på utlån som vil bli øremerket for perm..
Read More
Zinedine Zidane har avslørt Gareth Bales fremtid vil bli bestemt i slutten av sesongen. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Real Madrid-lederen har avslørt at Bale vil spille en sentral rolle i de 10 siste sesongens sesong, men nektet å gi noen forsikringer utover det. En fire-time Champions League-vinner på Bernabeu, Wales-internasjonalen har aldri klart å vinne støtten til fansen i Madrid. Du kan også kjøpe Real Madrid drakter 2018/19 for å vise din støtte. Og VM ..
Read More
Liverpools leder Jurgen Klopp er angivelig interessert i å signere Fiorentina-stjerne Frederico Chiesa i sommer. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Ifølge Tutto Napoli har de røde blitt med i rase for å signere 21-åringen sammen med likeså Juventus, Inter Milan, Bayern München og AS Monaco. Du kan også kjøpe Liverpool drakter 2018/19 for å vise din støtte. Chiesa har hatt en fantastisk sesong på Artemio Franchi Stadium, med 12 mål og tre assists i 36 kamper over..
Read More
Kylian Mbappe vil ikke forlate Ligue 1-siden Paris Saint Germain, med mindre han blir tilbudt en kontrakt på € 15m per år på andre steder, ifølge rapporter i L'Equipe. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Den franske internasjonale har vært knyttet til en sommerflyttning til Real Madrid, med et mega penger tilbud som trengs for å lokke ham bort fra de forsvarende franske mesterene. Du kan også kjøpe Paris Saint Germain drakter 2018/19 for å vise din støtte. Ny lede..
Read More
De første bildene av Atlético Madrid 2019-20 hjemmekit er lekket, Atlético Madrid 19-20 hjemmeskjorte går tilbake til en mer tradisjonell stripe design. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. 2019-20-settet kan være det siste for Atlético som skal produseres av Nike etter ryktene som er tungt knyttet til Puma, med overtakelse i 2020. Den nye skjorten vender tilbake til normale striper, etter at både 2017-18 og 2018-19-jerseys skryte tungt grafikk og effekter. Du kan også kj..
Read More
Cristiano Ronaldo sine tre mål mot Atletico Madrid tjener ham i Champions League-runden på 16-prisen. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Juventus-stjernen Cristiano Ronaldo har slått sin rivaliserende Barcelona fremover Lionel Messi til Champions League-spillerens uke. Du kan også kjøpe Juventus drakter 2018/19 for å vise din støtte / Ronaldo scoret alle tre målene da Juventus overveldet sine motstandere som ikke kunne beskytte en 2-0 ledelse fra første etappe. ..
Read More
BMW og Bayern München har avtalt å inngå et strategisk partnerskap innen 2025, og erstatter Audi. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Ifølge informasjon fra de kontraktsmessige partnerne, vil BMW betale totalt 800 millioner Euro for kjøp av aksjer og sponsing over hele kontraktsperioden. Du kan også kjøpe Bayern München drakter 2018/19 for å vise din støtte. Når det gjelder sponsorsiden av avtalen, blir det rapportert at BMW vil doble det mottatte beløpet fra Audi..
Read More
Manchester United-spillere har støttet Ole Gunnar Solskjær for å bli utnevnt som klubbens faste direktør, med Romelu Lukaku å spørre "hva annet" må norsk gjøre for å få jobben. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Lukaku, som scoret Uniteds første to mål i Paris, er uten tvil Solskjær skal utnevnes til klubbens faste nr. 1. Norsk er ansatt i mellomtiden til sommeren, etter å ha erstattet José Mourinho i desember. Du kan også kjøpe Manchester United drakter 2018/19..
Read More
Nike Barcelona 2019 El Clasico billige fotballdrakter feirer Nike og Barca's partnerskap med et retro-infused look, denne gangen inspirasjon fra den første Nike FC Barcelona-t-skjorte fra 1998. Spesialutgave Nike FC Barcelona 2019 jersey har Barca klassiske farger, kombinert med en retro design og en mer levende gul Swoosh som er sentrert på brystet, akkurat som på 1998-settet. Det er bare en rød og to blå striper på forsiden av FC Barcelona 2019 spesialutgave. Barcelona drakter 201..
Read More
Manchester City og Puma har endelig bekreftet at de har lukket en avtale for merkevaren til å bli Premier League-mesterens nye billige fotballdrakter leverandør fra neste sesong. Fra og med juli 2019 vil Manchester City 19-20 hjem, borte og tredje sett være den første som produseres av Puma. Press Association Sport forstår avtalen om å være verdt £ 65million i året i 10 år, noe som gjør den til nest største i Premier League bak Manchester Uniteds £ 75m / år Adidas-avtale. Ma..
Read More
Argentinsk klubb CA Huracan viste i dag sine nye jerseys for 2019 Liga Argentina sesongen. Den nye brikkesettet har noen åpenbare likheter med Real Madrids Adidas 2018-19 tredje billige fotballdrakter. CA Huracan 2019 hjemme skjorte er overveiende hvit med røde detaljer på V kragen på kantene på ermene og sidene. Den kommer med en spesiell preget detalj nederst til høyre for å feire de 110 årene av klubben, med navnet på laget og årene 1908-2018. Real Madrid drakter 2018/19 til ..
Read More
Det har blitt lekket at Arsenal vil mest sannsynlig gå til USA i sommer som en del av pre-season forberedelser for 2019-20 sesongen. Nå er det også ryktet at den første Arsenal Adidas billige fotballdrakter av den nye avtalen vil bli lansert i USA. Det er ingen lekkasje av Adidas Arsenal 2019-20 kits ennå. Arsenal og Adidas har ikke lov til å avsløre det nye settet før 1. juli 2019 da kontrakten med Puma utløper ikke før 30. juni 2019. Du kan også kjøpe Arsenal drakter 2018/19..
Read More
Paris United har delt bedre bilder av Nike PSG 2019-2020 Champions League pre-match billige fotballdrakter. På samme måte som hjemme- og bursesettene, vil den forrige matchen være PSGs nye hovedsponsor, som ennå ikke er kjent. Du kan også kjøpe Paris Saint Germain drakter 2018/19 i butikken vår. Paris Saint-Germain 2019-20 Champions League pre-match jersey, i mellomtiden, kombinerer to nyanser av marinblå med en 'V' form grafisk på forsiden i grått. Nike-logoen, som er den s..
Read More
Ivan Perisic har allerede bestemt seg for at han ønsker å forlate Inter i sommerenes overføringsvindu, og ifølge en rapport fra Turin-baserte avisen Tuttosport kunne hans neste destinasjon vel være Premier League-siden Tottenham Hotspur. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Vingen sendte inn en overføringsforespørsel i løpet av januar-overføringsvinduet midt imot interesse fra Spurs Nord-Londons rivaler Arsenal, men ingen bevegelse ble til fornyelse. Du kan også kjøpe T..
Read More
Liverpool tillot Lazar Markovic å gå til Fulham på en gratis overføring i de siste timene i fristen. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Men de røde er fortsatt satt til å dra økonomisk nytte av den serbiske avreise fire og et halvt år på fra sin 20mb ankomst fra Benfica. Du kan også kjøpe Liverpool drakter 2018/19 for å vise din støtte. Det antas at klubben vil spare over £ 1,5m i lønn og avgifter som endelig har kvitt sin lønnsregning av den uhøflige fremov..
Read More
Barcelona kaptein nummer 10 billige fotballdrakter eier Lionel Messi har mottatt sin La Liga MVP-pris for 2017/18 sesong i dag. 2017/18 var enda en fruktbar sesong for den 31-årige argentinske, som scoret 45 mål og gjorde 18 assisterer i 54 kamper over alle konkurranser. Barcelona drakter 2018/19 til salgs nettbutikk. Barcelona scoret 99 mål i La Liga i fjor, med Messi scoring 34 og laget 12 av dem. Hans massive bidrag hjalp Barcelona med å vinne La Liga og Copa del Rey titlene og..
Read More
Cristiano Ronaldo spilte det verste spillet i sin Juventus karriere mot Chievo i mandags. Nummer 7 billige fotballdrakter eier savnet en straff og et par enkelt mål scoring muligheter, men Juve klarte fortsatt å forsegle en enkel 3-0 seier mot Serie A-kampene. Til tross for sin siste negative ytelse, skriver La Gazzetta dello Sport Ronaldo sin form forbedrer hver dag. Hans kortsiktige mål er å være så passet som mulig neste måned når den gamle damen vil møte Atletico Madrid i Cha..
Read More
De første detaljene på Real Madrids 2019-2020 tredje billige fotballdrakter har blitt lekket. Igjen satt på grunn av en global Adidas-mal, delt med likeså Bayern München, Juventus og Manchester United, er Real Madrid 19-20 tredje jersey satt i gang i juli eller august 2019. Real Madrid 2019-20 tredje jersey vil være overveiende myntegrønn med marine og hvit brukt som sekundær og tertiær farger. Logoer på Real Madrid 19-20 tredje settet er etterfølgende marine, inkludert en duok..
Read More
De første bildene av Nike Chelsea FC 19-20 pre-match billige fotballdrakter har oppdaget, og avslører en unik 1990-inspirert design. Chelsea's 2019-2020 pre-match skjorte er slated for release i mai 2019. Den nye Chelsea pre-match jerseyen er overveiende mørkblå øverst og for ermene, overgang til hvit på bunnen gjennom en diagonal, 90-inspirert grafisk utskrift som også involverer klubbens primære farge kongeblå. Chelsea drakter 2018/19 til salgs nettbutikk. Swoosh, som sitte..
Read More
Ole Gunnar Solskjaer har bestilt Manchester Uniteds spillere til å bære sine offisielle klubbdragter til alle kamper da han fortsetter å legge sin etos på troppen. Du kan også kjøpe billige fotballdrakter i butikken vår. Manchester United-stjernene har fortsatt lov til å reise i deres klubbdragter, som de gjorde på toget til Watford for søndagens 1-0-seier over Tottenham. Men da Solskjaer og hans spillere kom til Wembley 24 timer senere, var de mer formelt kledd i dress og bunde..
Read More
Det virker merkelig å foreslå at Philippe Coutinho spiller for sin fremtid i Barcelona, gitt at han laget et 142 millioner pund til Camp Nou for bare et år siden, men det er akkurat det som Evening Standard hevder. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Coutinho har bare startet en av Barcas siste fem kamper og har slitt seg for å få innflytelse denne sesongen, så rapporten sier at Barcelona er villig til å selge ham for å skaffe penger for å få Neymar tilbake fra Paris Sa..
Read More
Til tross for at ingen offisiell bekreftelse har blitt utgitt ennå, har de første elementene fra den første Puma Manchester City-samlingen blitt lekket. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Ryggsekken er mørkblå med himmelsblått trim og en grafisk inspirert grafikk som vil fungere gjennom Puma's 2019-2020 klubbsamlinger. De samme fargene brukes til hetten, som har en veldig enkel og enkel utseende og design. Du kan også kjøpe Manchester City drakter 2018/19 i butikken vår..
Read More
Polsk superstar nummer 9 billige fotballdrakter eier Robert Lewandowski har oppfordret Bayern München til å ta med noen få spillere i verdensklasse i stedet for mange dybdespillere. Enten i dette vinduet eller det neste, er Bayern på randen for å gjøre noen store endringer i deres lag. Flere første lagspillere er satt til å forlate klubben, og noen har allerede bekreftet sine utganger. Du kan også kjøpe Bayern München drakter 2018/19 i vår butikk. Stjernespiller Robert Lew..
Read More
Gerard Pique kan bestemme seg for å henge skoene sine på slutten av 2019/2020 sesongen, noen måneder etter å feire 33 år. Denne nyheten ble rapportert av Mundo Deportivo, katalansk avis svært nær Blaugrana-miljøet. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Årsaken til dette valget er at den tidligere Manchester United-senterbacken ønsker å løpe for presidentskapet i Barcelona og ønsker å kaste seg tid til å gjøre seg klar. Det neste valget er planlagt i 2021 da Josep Ma..
Read More
Juventus annonserte at de har inngått en ny avtale med Adidas for de neste åtte sesongene. Adidas har vært Juventus 'billige fotballdrakter siden sesongen 2015-16 da de erstattet Nike. Den forrige avtalen mellom Adidas og Juventus, som skulle utløpe 30. juni 2021, dekket seks fotball sesonger fra og med 2015-2016. Den nye avtalen gjelder for perioden som begynner med sesongen 2019-2020 og dekker i alt åtte fotball sesonger til 2026-2027. Juventus drakt til salgs nettbutikk. Juven..
Read More
Nummer 11 Real Madrid drakt eieren Gareth Bale har sluttet seg til en elitegruppe av rekordholdere, herunder slike som Lionel Messi og Cristiano Ronaldo, etter hans mål-scoring exploits i Real Madrids Club World Cup kamp mot AFC Champions League-vinnere Kashima Antlers. De regjerende European Champions låste hornene med Antlers i et spill som så Los Blancos-side sikre en 3-1-seier for å forsegle sin plass i klubben World Cup-finalen. Bale skinnet i spillet, og leverte alle tre målene..
Read More
Liverpool fremover nummer 11 billige fotballdrakter eier Mohamed Salah er "mer spent og fast bestemt" for å lykkes denne sesongen etter å ha opprettet et rykte som en av verdens beste spillere. Egyptens internasjonale hadde en fantastisk debutkampanje på Anfield i 2017-18, med 44 mål scoret over alle konkurranser. Du kan også kjøpe Liverpool drakt for å vise din støtte. Han er imidlertid klar over at han må streve for kontinuerlig forbedring hvis han skal sementere sin nåvæ..
Read More
Paris Saint-Germain stjerne nummer 10 billige fotballdrakter eier Kylian Mbappe har svart etter at rapporter har kommet fram av ham som sier han vil bli bedre enn Barcelona-essen Lionel Messi. Til tross for å savne på Ballon d'Or tidligere denne måneden, vant ungdommer det opprinnelige Kopa-troféet for å være den beste spilleren under 21 år. Han ble også kontroversielt ferdig foran Messi i rangeringen. Paris Saint-Germain drakt med høy kvalitet! Nylig, et sitat hevdet å vær..
Read More

SITE MAP

Klubb Drakter
AC Milan drakt AFC Ajax drakt Arsenal drakt As Monaco drakt AS Roma drakt Aston Villa drakt Athletic Bilbao drakt Atletico Madrid drakt Barcelona drakt Bayer Leverkusen drakt Bayern München drakt Benfica drakt Boca Juniors drakt Borussia Dortmund drakt Celtic drakt Chelsea drakt Chivas drakt Corinthians drakt Cruz Azul drakt Crystal Palace drakt Everton drakt FC Porto drakt FC Schalke 04 drakt Fiorentina drakt Hamburger SV drakt Inter Milan drakt Juventus drakt Lazio drakt Leicester City drakt Liverpool drakt Los Angeles Galaxy drakt Manchester City drakt Manchester United drakt New York City drakt Newcastle United drakt Olympique De Marseille drakt Olympique Lyonnais drakt Paris Saint Germain drakt Real Betis drakt Real Madrid drakt River Plate drakt SSC Napoli drakt Stoke City drakt Tottenham Hotspurs drakt Valencia drakt West Ham United drakt Wolfsburg drakt

VM 2018 Drakter
Argentina VM drakter Australia VM drakter Belgia VM drakter Brasil VM drakter Colombia VM drakter Costa Rica VM drakter Denmark VM drakter Egypt VM drakter England VM drakter Frankrike VM drakter Iran VM drakter Island VM drakter Japan VM drakter Kroatia VM drakter Marokko VM drakter Mexico VM drakter Nigeria VM drakter Panama VM drakter Peru VM drakter Polen VM drakter Portugal VM drakter Russland VM drakter Saudi-Arabia VM drakter Senegal VM drakter Serbia VM drakter Spania VM drakter Sveits VM drakter Sverige VM drakter Sør-Korea VM drakter Tunisia VM drakter Tyskland VM drakter Uruguay VM drakter

Barn Drakter
AC Milan drakt barn Arsenal drakt barn AS Roma drakt barn Atletico Madrid drakt barn Barcelona drakt barn Bayern München drakt barn Borussia Dortmund drakt barn Chelsea drakt barn Everton drakt barn Inter Milan drakt barn Juventus drakt barn Liverpool drakt barn Manchester City drakt barn Manchester United drakt barn Paris Saint Germain drakt barn Real Madrid drakt barn Tottenham Hotspurs drakt barn Østerrike drakter barn Albania drakter barn Argentina drakter barn Belgia drakter barn Brasil drakter barn Chile drakter barn Colombia drakter barn England drakter barn Frankrike drakter barn Irland drakter barn Island drakter barn Italia drakter barn Kroatia drakter barn Mexico drakter barn Nederland drakter barn Northern Irland drakter barn Polen drakter barn Portugal drakter barn Tsjekkia drakter barn Tyskland drakter barn Uruguay drakter barn USA drakter barn Wales drakter barn Spania drakter barn Sveits drakter barn Sverige drakter barn Russland drakter barn

Spillere Drakter
Messi Ronaldo Neymar Jr Muller James Rooney Suarez De Bruyne Memphis Schweinsteiger Benzema Gotze Kun Aguero Pogba Ibrahimovic Robben Sterling A.Iniesta Cavani Di Maria Ribery Oscar Ozil Kompany Kane David Luiz Alexis Bale Coutinho Diego Costa Fabregas Gundogan Hazard Hummels Isco Kroos Lahm Lewandowski Reus Sergio Ramos Toure Yaya Vidal Lucas Silva David Silva Thiago Silva V.Persie Kagawa

Dame Drakter
AC Milan drakt dame Arsenal drakt dame Barcelona drakt dame Bayern München drakt dame Borussia Dortmund dame Chelsea drakt dame Inter Milan drakt dame Juventus drakt dame Liverpool drakt dame Manchester City drakt dame Paris Saint Germain dame Real Madrid drakt dame Argentina drakter dame Belgia drakter dame Brasil drakter dame Colombia drakter dame England drakter dame Frankrike drakter dame Italia drakter dame Mexico drakter dame Nederland drakter dame Portugal drakter dame Russland drakter dame Spania drakter dame Tyskland drakter dame USA drakter dame

Landslag 2018
Albania drakter 2018 Argentina drakter 2018 Australia drakter 2018 Belgia drakter 2018 Brasil drakter 2018 Canada drakter 2018 Chile drakter 2018 Colombia drakter 2018 Costa Rica drakter 2018 Denmark drakter 2018 Ecuador drakter 2018 Egypt drakter 2018 Elfenbenskysten drakter 2018 England drakter 2018 Finland drakter 2018 Frankrike drakter 2018 Ghana drakter 2018 Hellas drakter 2018 Iran drakter 2018 Irland drakter 2018 Island drakter 2018 Italia drakter 2018 Japan drakter 2018 Kamerun drakter 2018 Kroatia drakter 2018 Marokko drakter 2018 Mexico drakter 2018 Nederland drakter 2018 Nigeria drakter 2018 Norge drakter 2018 Northern Irland drakter 2018 Panama drakter 2018 Paraguay drakter 2018 Peru drakter 2018 Polen drakter 2018 Portugal drakter 2018 Romania drakter 2018 Russland drakter 2018 Saudi-Arabia drakter 2018 Senegal drakter 2018 Serbia drakter 2018 Slovakia drakter 2018 Slovenia drakter 2018 Spania drakter 2018 Sveits drakter 2018 Sverige drakter 2018 Sør-Afrika drakter 2018 Sør-Korea drakter 2018 Tsjekkia drakter 2018 Tunisia drakter 2018 Tyrkia drakter 2018 Tyskland drakter 2018 Ukraina drakter 2018 Ungarn drakter 2018 Uruguay drakter 2018 USA drakter 2018 Venezuela drakter 2018 Wales drakter 2018 Østerrike drakter 2018

Landslag 2017
Albania drakt Argentina drakt Belgia drakt Brasil drakt Chile drakt Colombia drakt Costa Rica drakt Czech drakt Danmark drakt Ecuador drakt England drakt Finland drakt Frankrike drakt Hellas drakt Irland drakt Island drakt Italia drakt Kalkun drakt Kroatia drakt Mexico drakt Nederland drakt Nord-Irland drakt Norge drakt Polen drakt Portugal drakt Romania drakt Russland drakt Scotland drakt Slovakia drakt Slovenia drakt Spania drakt Sveits drakt Sverige drakt Tyskland drakt Ukraina drakt Ungarn drakt Uruguay drakt USA drakt Wales drakt Østerrike drakt