Headlines

I den første runden i Champions League slo Manchester City Leipzig Red Bull 6-3, og Glarish passerte et skudd. Manchester Citys general Ake snakket om Glarish i et intervju kjøpe draktsett fotball på nett. Blue Moon -forsvareren tror Glarish rett og slett er en tryllekunstner. Aker sa: "Glarish er en tryllekunstner. Hver gang du sender ballen til ham, tror du at noe fantastisk vil skje. Han har alltid tenkt på å miste forsvarsspillere og skape muligheter for laget. Kjøpe b..
Read More
Chelsea ble bøtelagt med 25 000 pund av FA for ikke å kontrollere oppførselen til spillerne mot Liverpool Billige fotballdrakter. I løpet av kampen ble Chelsea -forsvareren James utvist med et rødt kort for håndball Kjøpe billige Chelsea fotballdrakter 2020-21 på nett. Venner av den blå hæren protesterte hardt og trodde at ballen traff James 'skulder og gjorde voldsomme handlinger mot dommeren Taylor. FA mener at Blues 'trekk brøt FA E20.1 -reglene. ..
Read More
Europacupmester Italia klarte ikke å slå Bulgaria på hjemmebane, men stillingen 1 til 1 er fortsatt nok til å sikre at laget er lik den ubeseirede rekorden for herrelandslaget. Etter å ha tapt 0 til 1 i Portugal i september 2018, Billige fotballdrakter var Italia ubeseiret i 35 kamper på rad (28 seire og 7 uavgjorte), noe som binder Spanias ubeseirede rekord fra 2007 til 2009 og Brasil fra 1993 til 1996. På samme tid trente Mancini Italia for 18 hjemmekamper på rad (11 seire ..
Read More
Chelsea kunngjorde den tredje trøyen for den nye sesongen, og fansen har forskjellige meninger.Billige fotballdrakter De fleste fans liker denne trøyen veldig godt: "Chelsea er for sexy", "OMG, vakker trøye", "Jeg liker lyse farger og full av liv." Men noen klaget: "Disse trøyene blir verre og verre, akkurat som de nettopp fant et barn å male med fargestifter Kjøpe billige Chelsea fotballdrakter 2020-21 på nett." ..
Read More
Ifølge Sky Sports-nyheter har Arsenal og Sheffield United inngått en avtale om keeper Ramsdales avtale. Billige fotballdrakter Den første overgangsavgiften er 24 millioner pund, og det er en flytende klausul på 6 millioner pund, avhengig av om Ramsdale kan bli en skytter. periode nr. 1 keeper. Ramsdale flyttet til Sheffield United fra Bournemouth i 2020, og han har alltid vært i fokus for Arsenal -trener Arteta. Kjøpe billige Arsenal fotballdrakter 2020-21 på nett Det er ..
Read More
Arsenal og Tottenham konkurrerer på transfermarkedet, kjøpe draktsett fotball på nett med målet til Borussia -midtbanespiller Zakaria. The Sun rapporterte at Zakaria vil bli solgt av Monchen i sommer, med et overføringsgebyr på rundt 17 millioner pund. Arsenal og Tottenham er friere, og andre interesserte lag inkluderer Everton, Kjøpe billige Arsenal fotballdrakter 2020-21 på nett Roma og Napoli. Den 24 år gamle Zakaria har ett år igjen av sin nåværende kontrakt, og ..
Read More
Ifølge italienske medier har Liverpool og Shaqiri kommet til enighet og er villige til å la ham Billige fotballdrakter overføre og forlate laget. Roma Sport rapporterte at den 29 år gamle Shaqiri ba den røde hæren om å løslate ham fra laget, og bare belastet et nominelt overføringsgebyr. Av følelsesmessige hensyn var Klopp og klubben enige. Ifølge avisen er denne symbolske overføringsavgiften nær null. Kjøpe billige Liverpool fotballdrakter 2020-21 på nett Avisen ..
Read More
Tottenham -forsvarer Alder Vereld forlot laget og en erstatter dukket opp Billige fotballdrakter. Tottenhams mål er den 23 år gamle Atlanta-forsvareren Romero. Han presterte bra under Copa America-mesterskapet. Tottenham sendte ham også et tilbud på 42 millioner pund, Kjøpe billige Tottenham Hotspurs fotballdrakter 2020-21 på nett men det var borte fra Atlantas psykologiske pris på 51 millioner pund for Romero. Det er fortsatt en viss avstand. ..
Read More
Manchester City planlegger å besøke Troyes, Frankrike Oppvarmingen blir avlyst på grunn av epidemien, slik at Premier League-mesterne bare har to kamper igjen før sesongen kjøpe draktsett fotball på nett. På grunn av endringer i Frankrikes reisebegrensninger avlyste Manchester City denne oppvarmingskampen for reiser til Frankrike. For etter at du har returnert til Storbritannia, må du være i karantene i 10 dager, selv om teamet har blitt vaksinert. Dette etterlater Mancheste..
Read More
Manchester United kunngjorde den nye trøya for 2021-22 sesongen, med navnet på den nye sponsoren trykt på brystet. Billige fotballdrakter Manchester United uttalte offisielt: "Kombinasjonen av elementene til sponsoren og Manchester United-laglogoen gjør at denne hjemmetrøyen umiddelbart føles som en klassiker." Men Red Devils-fansen kjøpte den ikke: "Ser ut som en søndag amatørligatrøye", "den verste trøyen i historien." Kjøpe billige Manchester United fotballdrakter..
Read More
AC Milan kunngjorde offisielt utkjøp av Tonali, og den italienske midtbanespilleren vil signere med AC Milan til 2026. Billige fotballdrakter AC Milan uttalte på sin offisielle nettside: AC Milan Football Club er glad for å kunngjøre at de permanent har signert Tonali fra Brescia. Den italienske midtbanespilleren spilte 37 ganger på vegne av laget forrige sesong, og han vil spille for laget til 30. juni 2026. Tidligere sa den italienske journalisten Schila at oppkjøpsgebyret fo..
Read More
Selv om Messis kontrakt med Barcelona offisielt gikk ut, får ikke Barcelona panikk. I et intervju sa Barcelonas styreleder Laporta at fansen kan være trygg på Messis kontraktsfornyelse, Billige fotballdrakter og samtidig må være tålmodig. Det rapporteres at de to partene har nådd en foreløpig avtale, men det er fremdeles noen detaljer som må løses. Laporta har sagt at penger ikke er viktig for Messi når det gjelder kontraktsfornyelse. Messi er mer interessert i å sikre at det..
Read More
Kane, den 27 år gamle England-kapteinen, mener at han har blitt bedre de siste to årene. "Jeg har blitt en bedre spiller, Billige fotballdrakter og jeg håper jeg kan fortsette å forbedre meg de neste tre årene." "Jeg har mer erfaring og bedre forståelse av spillet. Jeg føler at når jeg trekker meg tilbake og når jeg går videre, Kjøpe England EM drakt 2020 har jeg bedre bevissthet nå, noe som er gunstig for meg." ..
Read More
Det tyske laget gjennomførte sin første trening på europacupbasen i Herzogenaurach torsdag, med alle de 26 spillerne som deltok. Laglederen Biehoff sa: "Det er flott for treneren å ha alle spillere tilgjengelig." Goretskas lårskade har kommet seg. Biehoff sa at han ikke ville få delta i første runde mot Frankrike.Billige fotballdrakter I løpet av kampen vil laget overvåke dens fysiske tilstand. Biehoff avslørte også at den tyske kansler Merkel vil koble seg til teamet på video..
Read More
På kvelden 3. juni kunngjorde La Liga-gigantene Real Madrid fornyelsen av kontrakten med laggeneralen Vazquez. Billige fotballdrakter Den nye kontrakten utløper i 2024. Vazquez er 29 år gammel og har representert Real Madrid i 34 kamper denne sesongen, og scoret 2 mål og 8 assist. Kjøpe billige Real Madrid fotballdrakter 2020-21 på nett Han har spilt 240 kamper for Real Madrid og vunnet 12 mesterskap. ..
Read More
Etter at Real Madrid kunngjorde at Zidane ville forlate laget, tok Real Madrid-spillere farvel med Zidane på sosiale nettverkssider. Billige fotballdrakter Ramos var den første som sa farvel til Zidane. Real Madrid-kaptein Ramos la ut et bilde av seg selv og Zidane etter å ha vunnet mesterskapet på nettsteder for sosiale nettverk. Han skrev: "Zi Zu, den eneste. Jeg ønsker deg lykke til. Du fortjener det, dette er det du vinner. Ja . Kos deg med livet, nyt familien. Trener, en sterk ..
Read More
Juventus beseiret Atlanta med 2-1 for å vinne Coppa Italia.Ronaldo vant det femte troféet siden han begynte i Juventus og ble den første spilleren i historien som fullførte alle innenlandske trofé Billige fotballdrakter Grand Slams i minst 3 ligaer i Europas 5 store ligaer. Før han vant Coppa Italia for første gang, hadde Ronaldo vunnet to Serie A-titler og den italienske Super Cup. I Real Madrid vant han La Liga, Copa del Rey og den spanske Super Cup to ganger.Kjøpe bil..
Read More
I kampen mot Granada, i tillegg til Gutierrez, fikk også en annen tenåring, Malvin, ros. Det var overraskende at Malvern vant den første serven i denne kampanjen, og ungdomsakademietåringen i Real Madrid presterte veldig bra. Han kan sies å være utmerket offensiv og defensiv til høyre. Billige fotballdrakter På den offensive siden kan han okkupere plassen som motstanderen har igjen, og det er ingen følelse av inkompetanse når han forsvarer. Real Madrids andre mål kom fra hans ..
Read More
I følge Bilds reporter Falk ønsker Neuhaus å bli med Bayern i midtbanespilleren, men Bayern kan bare starte overgangsoperasjonen neste sesong. Derfor kan Liverpool vinne kjærlighet i sommer, og Neuhaus selv er ikke imot det.Billige fotballdrakter Wijnaldum har de siste månedene av kontrakten og vil sannsynligvis gå fritt. Klopp lette ofte etter kandidater for å styrke den røde hæren i Bundesliga, og Neuhaus ble et av målene for å erstatte Wijnaldum. Den 24 år gamle Neuhau..
Read More
Bale scoret et mål, men uansett hvordan han spilte, kunne han ikke flytte Real Madrid lenger.Billige fotballdrakter I følge de siste nyhetene fra vestlige medier har Real Madrid-styreleder Florentino sett på Bell som en torn i øynene. Bell kom til Tottenham på utlån denne sesongen. Han har tidligere uttalt offentlig at han vil komme tilbake til Real Madrid etter at lånet hans utløper i sommer, og kontrakten med Real Madrid vil utløpe i 2022. "Daily Sports" sa at Real Madrid-styr..
Read More
Arsenal slo Slavia Praha 4-0 for å gå videre. Selv om Arsenal spilte 7 seire og 2 uavgjorte mot det tsjekkiske laget i Europa for å forbli ubeseiret, Billige fotballdrakter er ikke utsiktene for dette spillet optimistiske. Men Arsenal kom raskt inn i spillet og i løpet av 6 minutter scoret Pepe, Lacazette og Saka 3 mål for å slå ned motstanderne. Dette satte også en stopper for Slavia Prahas imponerende rekord på 33 påfølgende ubeseirede hjemmekamper.Kjøpe billige Ar..
Read More
Arsenal-stjernen Tierney vil være ute i omtrent seks uker på grunn av skade. Billige fotballdrakter Han ble skadet i kampen mot Liverpool og er nå bekreftet å være skadet i venstre kneledd, men krever ikke kirurgisk behandling. Tidligere i år savnet 23 år gamle Tierney 6 kamper på grunn av en kneskade. Så langt denne sesongen har han spilt 33 ganger for Gunners.Kjøpe billige Arsenal fotballdrakter 2019-20 på nett. ..
Read More
"Football Insider" rapporterte at Bayern München håper å introdusere Tottenhams sørkoreanske stjerne Sun Xingmin. I følge rapporten er Bayern villig til å gi Sun Xingmin en femårskontrakt, og lønnen vil overstige Tottenhams forslag. Kontrakten mellom koreanerne og Tottenham er fremdeles to år unna. Sun Xingmin håper å få en ny kontrakt med en ukentlig lønn på 200 000 pund,kjøpe draktsett fotball på nett men den dag i dag har de to sidene fortsatt ikke forhandlet om en fornyels..
Read More
Stirling og Manchester Citys forhandlinger om kontraktfornyelse settes midlertidig på vent. "The Sun" avslørte at de to partene tidligere hadde ført foreløpige forhandlinger om en ny kontrakt, men så skjulte Manchester City forhandlingene, blant annet fordi Sterling håper å få en ukentlig lønn på 360 000 pund. I tillegg kjemper Billige fotballdrakter Manchester City i fjerde linje, og klubben ønsker ikke at faktorer utenfor banen skal påvirke spillernes humør. Sterl..
Read More
Etter eliminering av Lazio i Champions League sa Bayern München-trener Frick at han ville holde seg til det nåværende høyrisikospillet og undertrykke sine motstandere i spillet. "Vi har en sterk lovbrudd og vi spiller et høyrisikospill. Vi må fortsette å spille slik, Billige fotballdrakter starte defensivt fra frontlinjen og legge press på motstanderne våre derfra. Dette er veldig viktig." "Jada, motstandere vil få muligheter innimellom, men jeg vil at laget mitt skal spill..
Read More
Arsenal slo Olympiacos 3-1, og Real Madrid scoret Erdgaus første mål. I det 34. minutt passerte Thomas ballen, og Erdgow gjorde et langt skudd på venstre fot i øvre hjørne fra 25 meter. Billige fotballdrakter Dette er første gang han scorer på vegne av Arsenal. Erdgau sa etter kampen: "For oss er dette en enorm seier. Det er veldig bra å score 3 mål borte og vinne. Laget har en god mentalitet og er veldig fornøyd med alt. Vi har vist lagånden og gjensidig støtte Måten. Hvis ..
Read More
I møte med Benfica var Arsenal på kanten av den eliminerte klippen, men Aubameyang scoret i det 87. minutt for å redde laget. Gunners-stjernen Keon sa: "I kveld er det veldig vanskelig for Arsenal. Billige fotballdrakter Det ser ut til at ting har endret seg, men vi er tilbake til Aubameyang." "Han forsvant en stund, men han trenger å holde fokus hele resten av sesongen. Hvis Arsenal vil gjøre noe, må Aubameyang vise noe." En annen gjestekommentator Carney sa: "Han står opp i ..
Read More
Spanias "Marca" påpekte i den siste rapporten at Messis dynamikk i sommer kan utløse en kjedereaksjon og til og med forårsake et stort sjokk i fotballverdenen. Mange store overføringer venter nå på at han skal "detonere". Overføringsmarkedet for de fem store europeiske ligaene i vinter er nesten stille, men om sommeren kan det være annerledes. Mange handlinger avhenger av Messis beslutning om å bli. Billige fotballdrakter Hvis Messi bestemmer seg for å forlate Barcelona i s..
Read More
Manchester City - 15/01/2021
I den 18. runden av Premier League hadde Manchester City en fantastisk 1-0-seier over Brighton, og ønsket velkommen til en bølge av 4 seriekamper på rad. Etter å ha vunnet dette spillet, kom Manchester City tilbake til topp tre, etter å ha nærmet seg Manchester United og Liverpool i en kamp mindre. Liverpool har vært en høyt profilert leder tidligere. Manchester United har nylig kommet seg sterkt tilbake og gått forbi Liverpool i tabellen. Billige fotballdrakter På grunn a..
Read More
Pedri, en 18 år gammel gutt, spiller en økende rolle i Barcelona. I bortekampen mot Athletic Bilbao scoret Pedri 1. Mål, enda viktigere, Pedri og Messi hadde nok en gang en klar forståelse av hverandre, og deres stilltiende samarbeid ble også hyllet etter kampen. Billige fotballdrakter Vestlige medier sa til og med at hvis Messi velger å bli i Barcelona, ​​burde det være for Pedri. I det 14. minutt av spillet la Messi en diagonal pasning fra venstre, De Jong volley tilbake..
Read More
Denne kampen med Ebar, Barcelona, ​​kan sies å ha mistet sin kone og brøt sammen. Ikke bare klarte de ikke å vinne kampen, de betalte også prisen for Coutinhos skade. Coutinho kom fra benken i dette spillet, Billige fotballdrakter men like før kampslutt ble Coutinho skadet uten konfrontasjon og måtte gå. "Aspen" rapporterte at Coutinhos skade opprinnelig ble ansett som en skade på menisken på venstre kne. ​​Hvis kirurgi utføres, vil han være fraværende i 4 måneder. ..
Read More
Tottenham-trener Mourinho sa at en av grunnene til at han erstattet Loselso i den første kampen mot Liverpool var at Reds-benken presset dommeren til å sende argentineren av. "Vi gjorde litt finjustering i løpet av tiden. Det taktiske målet var å prøve å gi Lo Celso mer plass til høyre, å få ballen litt mer, Billige fotballdrakter og å finne en kontringsmulighet. Vi gjorde dette 10 minutter før andre omgang." "Men Lo Celso har gult kort, og disse menneskene (Liverpoo..
Read More
I følge "Bild" skal Bayern München-forsvarer Alabas neste stopp velges fra fire lag. De fire lagene er Chelsea, Barcelona, Billige fotballdrakter Real Madrid og Paris Saint-Germain. Alabas agent Zahavi laget denne listen og vil gjøre sitt beste for å anbefale Alaba til de fire lagene. Lampard er veldig interessert i 28 år gamle Alaba, men østerrikernes ukeslønn sies å være så høy som 350 000 pund. I Chelsea er den nåværende makslønnen Haverts 310 000,Kjøpe billige Baye..
Read More
Alba er i en søt tilstand. Flyet hans til venstre har scoret 5 mål for Barcelona. Denne spilleren er nå Barcelonas øverste assistent og er langt foran lagkameratene. Alba har assistert 5 ganger, Billige fotballdrakter men det som er interessant er at han ikke har hjulpet Messi denne sesongen, og forholdet mellom de to på og utenfor banen er veldig bra. Alba har også assistert Messi mange ganger tidligere. Men før eller siden vil Alba gi assistanser til Messi. Denne sesongen va..
Read More
Etter å ha beseiret Olympiacos 1-0 i bortekampen, kvalifiserte Manchester City seg to runder foran gruppen med rekordseier. Guashuai-laget spilte dette spillet er ikke fantastisk, Billige fotballdrakter men dette kan være deres mest dominerende kamp denne sesongen. Først i det 88. minutt klarte motstanderen å røre ballen i Manchester Citys straffefelt for første gang. Gua Shuai hadde tidligere innrømmet at Manchester City manglet flyt i den offensive enden. Blue Moon Corp..
Read More
Presidenskandidat i Barcelona, ​​Viktor Fonte, sa at Harvey er den første kandidaten som holder Barça-sjefen i fremtiden, og forventes å bli Ferguson i Nou Camp. Fonte sa: "For noen år siden trodde vi at den beste kandidaten for å hjelpe oss med å bygge Barcelona er Harvey. Billige fotballdrakter Ideelt sett kan vi la Harvey være hovedtrener i mange år, akkurat som Ferguson gjorde i Manchester United." "Hvis han trenger det. Når han spiller forskjellige roller, kan han være..
Read More
Tysk lokal tid klokka 18.30 7. november arrangerte Bundesliga den syvende runden i det nasjonale derbyet, Bayern borte 3-2 reversering av Dortmund. Billige fotballdrakter Kimmich trakk seg tilbake fra skade, Lewands pasning og to mål var ugyldige, Alaba og innbytter Sane scoret. Royce og Harland ga bidrag til Dot. Begge lag hadde et gjennomsnitt på 15 poeng i de første 6 rundene. Bayern var det laget med flest mål (24 mål), og Dortmund var den beste defensiven (bare 2 mål). Fli..
Read More
242 dager senere tapte AC Milan. Sist AC Milan tapte var i et 1-2-tap for Genova i mars i år. I Europa League hjemme mot Lille hadde AC Milan sitt første nederlag siden kampstart, eller det første nederlaget siden mars i år. AC Milans galne reise har midlertidig kommet til en slutt. AC Milan spilte en gang en utrolig krysssesong ubeseiret 24 kamper kjøpe draktsett fotball på nett. Faktisk, når det gjelder AC Milan nåværende bemanning, er en slik rekord god nok, 24 ubeseirede kam..
Read More
Manchester Uniteds introduksjon av ny hjelp i sommer Teles har ikke nylig dukket opp i Manchester Uniteds liste. Etter kampen med Manchester United og Leipzig sa Red Devils-trener Solskjær at årsaken til Teles fravær var på grunn av den nye kronen. Suo Shuai sa: "Teles vil være fraværende i en periode Billige fotballdrakter. Han testet positivt for den nye kronen, men har ingen symptomer. Han er nå veldig bra, og vi kan ikke vente på at han kommer tilbake snart." Teles selv o..
Read More
Etter at Spanias venstreback Reguiron kom til Tottenham, inntok han raskt hovedposisjonen, men ifølge utenlandske medier kan han fortsatt bli kjøpt tilbake til Real Madrid om sommeren. "Sport Witness" avslørte at Real Madrid i Reggies kontrakt plantet en tilbakekjøpsklausul på 45 millioner euro. Billige fotballdrakter Hvis Real Madrids tilbud når dette beløpet neste sommer, vil Tottenham ikke ha noen rett til å forhindre Reggies overgang. Ut fra dagens tegn, eksisterer denne ..
Read More

SITE MAP

EM 2020 Drakt
Belgia EM Drakt Danmark EM Drakt England EM Drakt Finland EM Drakt Frankrike EM Drakt Italia EM Drakt Kroatia EM Drakt Nederland EM Drakt Polen EM Drakt Portugal EM Drakt Russland EM Drakt Spania EM Drakt Sveits EM Drakt Sverige EM Drakt Tsjekkia EM Drakt Tyrkia EM Drakt Tyskland EM Drakt Ukraina EM Drakt Wales EM Drakt Østerrike EM Drakt

Klubb Drakter
AC Milan drakt AFC Ajax drakt Arsenal drakt As Monaco drakt AS Roma drakt Aston Villa drakt Athletic Bilbao drakt Atletico Madrid drakt Barcelona drakt Bayer Leverkusen drakt Bayern München drakt Benfica drakt Boca Juniors drakt Borussia Dortmund drakt Celtic drakt Chelsea drakt Chivas drakt Corinthians drakt Cruz Azul drakt Crystal Palace drakt Everton drakt FC Porto drakt FC Schalke 04 drakt Fiorentina drakt Hamburger SV drakt Inter Milan drakt Juventus drakt Lazio drakt Leicester City drakt Liverpool drakt Los Angeles Galaxy drakt Manchester City drakt Manchester United drakt New York City drakt Newcastle United drakt Olympique De Marseille drakt Olympique Lyonnais drakt Paris Saint Germain drakt Real Betis drakt Real Madrid drakt River Plate drakt SSC Napoli drakt Stoke City drakt Tottenham Hotspurs drakt Valencia drakt West Ham United drakt Wolfsburg drakt

Barn Drakter
AC Milan drakt barn Arsenal drakt barn AS Roma drakt barn Atletico Madrid drakt barn Barcelona drakt barn Bayern München drakt barn Borussia Dortmund drakt barn Chelsea drakt barn Everton drakt barn Inter Milan drakt barn Juventus drakt barn Liverpool drakt barn Manchester City drakt barn Manchester United drakt barn Paris Saint Germain drakt barn Real Madrid drakt barn Tottenham Hotspurs drakt barn Østerrike drakter barn Albania drakter barn Argentina drakter barn Belgia drakter barn Brasil drakter barn Chile drakter barn Colombia drakter barn England drakter barn Frankrike drakter barn Irland drakter barn Island drakter barn Italia drakter barn Kroatia drakter barn Mexico drakter barn Nederland drakter barn Nord-Irland drakter barn Polen drakter barn Portugal drakter barn Tsjekkia drakter barn Tyskland drakter barn Uruguay drakter barn USA drakter barn Wales drakter barn Egypt drakter barn Nigeria drakter barn Spania drakter barn Sveits drakter barn Sverige drakter barn Russland drakter barn

Spillere Drakter
Messi Ronaldo Neymar Jr Muller James Rooney Suarez De Bruyne Memphis Schweinsteiger Benzema Gotze Kun Aguero Pogba Ibrahimovic Robben Sterling A.Iniesta Cavani Di Maria Ribery Oscar Ozil Kompany Kane David Luiz Alexis Bale Coutinho Diego Costa Fabregas Gundogan Hazard Hummels Isco Kroos Lahm Lewandowski Reus Sergio Ramos Toure Yaya Vidal Lucas Silva David Silva Thiago Silva V.Persie Kagawa

Landslag Drakter
Albania drakter Argentina drakter Australia drakter Belgia drakter Brasil drakter Canada drakter Chile drakter Colombia drakter Costa Rica drakter Denmark drakter Ecuador drakter Egypt drakter Elfenbenskysten drakter England drakter Finland drakter Frankrike drakter Ghana drakter Hellas drakter Irland drakter Island drakter Italia drakter Japan drakter Kamerun drakter Kroatia drakter Marokko drakter Mexico drakter Nederland drakter Nigeria drakter Nord-Irland drakter Norge drakter Panama drakter Paraguay drakter Peru drakter Polen drakter Portugal drakter Romania drakter Russland drakter Saudi-Arabia drakter Senegal drakter Serbia drakter Skottland drakter Slovakia drakter Slovenia drakter Spania drakter Sveits drakter Sverige drakter Sør-Afrika drakter Sør-Korea drakter Tsjekkia drakter Tunisia drakter Tyrkia drakter Tyskland drakter Ukraina drakter Ungarn drakter Uruguay drakter USA drakter Venezuela drakter Wales drakter Østerrike drakter

Dame Drakter
AC Milan drakt dame Arsenal drakt dame Barcelona drakt dame Bayern München drakt dame Borussia Dortmund dame Chelsea drakt dame Inter Milan drakt dame Juventus drakt dame Liverpool drakt dame Manchester City drakt dame Manchester United drakt dame Paris Saint Germain dame Real Madrid drakt dame Argentina drakter dame Belgia drakter dame Brasil drakter dame Colombia drakter dame England drakter dame Frankrike drakter dame Italia drakter dame Mexico drakter dame Nederland drakter dame Portugal drakter dame Russland drakter dame Spania drakter dame Tyskland drakter dame USA drakter dame