Headlines

Manchester City møter Nottingham Forest hjemme i sjette runde av Premier League kjøpe draktsett fotball på nett. I følge Squawka-statistikken vant Manchester City alle 20 hjemmekampene i alle konkurranser i 2023, og scoret 66 mål, Kjøpe billige Manchester City fotballdrakter 2023-24 på nett slapp inn bare 9 mål og fullførte 12 clean sheets. ..
Read More
7. september, på pressekonferansen før kampen for europacupkvalifiseringen, Cristiano Ronaldo: "Kritikk er normalt. Hvilken liga har ikke blitt kritisert? Hvor er det ikke noe problem eller kontrovers? Det er det samme overalt, Billige fotballdrakter Spania, Portugal. .. Jeg Du vet, jeg sier det fortsatt, alle sier at jeg synes han er gal, men den galningen er ikke så gal. Nå er det normalt å spille fotball i Saudi-Arabia. Som spiller for Riyadh Victory kjenner jeg kraften i å ..
Read More
6. september avslørte Romano at Chelsea håper å fornye langtidskontrakten med lagets venstreback Mattson Mattsons nåværende kontrakt går ut i 2024. Med tanke på spillerens kontraktssituasjon, kjøpe draktsett fotball på nett signerte Chelsea en gang en langtidskontrakt med burmesere på sluttdagen Enley kom til enighet om en overgangssum på 31 millioner pund, men Matheson nektet å bli med Burnley. Mattsons fremtid vil nå avhenge av om han går med på en kontraktsforlengel..
Read More
Tidlig morgen 2. september offentliggjorde Manchester United offisielt at klubben har lånt den marokkanske midtbanespilleren Ambatra fra Fiorentina Billige fotballdrakter. Det er rapportert at Manchester United brukte 10 millioner euro på dette lånet, og kan selektivt kjøpe ut Ambatra for 25 millioner på slutten av sesongen. Den 27 år gamle Ambatra spilte 47 ganger for Fiorentina forrige sesong og hadde 1 assist Kjøpe billige Manchester United fotballdrakter 2023-24 på n..
Read More
21. august ga Manchester United offisielt en uttalelse om at klubben vil si opp kontrakten med Mason Greenwood kjøpe draktsett fotball på nett. Manchester Uniteds offisielle uttalelse: Klubben har fullført en intern undersøkelse av ledelsen i Greenwood. Som han selv sa, hvis du gjør en feil, må du ta ansvar. Det er vanskelig for klubben å samarbeide med ham lenger. Hans avgang fra Old Trafford kan være det beste resultatet Kjøpe billige Manchester United fotballdrakter ..
Read More
Den 18. august kunngjorde Liverpool Billige fotballdrakter offisielt at laget introduserte den japanske internasjonale Kodo Endo fra Stuttgart for en overgangssum på 18 millioner euro. Det meldes at den 30 år gamle Endo har signert en fireårskontrakt med Liverpool, og han skal bære trøya nr. 3 Kjøpe billige Liverpool fotballdrakter. ..
Read More
Den 11. august, ifølge Bayern og lagets reporter Kerry Hau, holdt Kane løftet sitt og overgangen til Bayern har gått inn i sluttfasen. Selv om det fortsatt er noen detaljer, Billige fotballdrakter jobber Bayern og Tottenham sammen med spillerlaget for å streve for Get the overføring gjort før helgen. Hvis alt går etter planen, Kjøpe billige Bayern München fotballdrakter 2023-24 på nett vil han få sin Bayern-debut i Bundesliga-åpningen på Werder Bremen 18. august. ..
Read More
5. august kunngjorde AC Milan offisielt at laget signerte midtbanespiller Moussa fra Valencia. kjøpe draktsett fotball på nett Overgangssummen er 20 millioner euro. Den 20 år gamle Musa kom fra Arsenals ungdomstrening, han spilte 37 ganger for Valencia forrige sesong og hadde 2 assist Kjøpe billige AC Milan fotballdrakter 2023-24 på nett. ..
Read More
Den 26. juli håper den siste rapporten fra Bild: RB Leipzig å komme til enighet med Gwadiol så snart som mulig.Denne avtalen vil definitivt skje, men den blir stadig forsinket Billige fotballdrakter. Den grunnleggende årsaken er tilleggsvilkårene RB Leipzigs prisantydning er 100 millioner euro. De håper at Manchester City i denne totalprisen kan foreslå en realistisk og lett å fullføre utløse tilleggsvilkår. Manchester Citys tilbud var imidlertid på 90 millioner euro, plu..
Read More
Bilde: Manchester Citys tilbud på Gwadiol er langt lavere enn de 100 millioner euro Leipzig klarte ba om, kjøpe draktsett fotball på nett så avtalen er ennå ikke fullført. Derfor er Gwadiol fortsatt på vakt på treningsleiren. Hvis overføringen lykkes, vil han forlate. City er imidlertid også på tur i Asia, Kjøpe billige Manchester City fotballdrakter 2023-24 på nett med Champions League-vinnerne som flyr til Tokyo i går morges. ..
Read More
Bilderapport: Tottenham tok en lyst på Leverkusen-forsvareren Tapsoba og tilbød ham 40 millioner euro Billige fotballdrakter. I tillegg håper Tapsoba selv også å spille i England. Representanter for Tapsoba kom til London denne helgen og hadde konstruktive samtaler med Tottenham Kjøpe billige Tottenham Hotspurs fotballdrakter 2023-24 på nett. Det er noen problemer som må utredes. ..
Read More
Innenfor Paris Saint-Germain, Billige fotballdrakter fra markedsavdelingen til styrelederens kontor, svinger verdsettelsen av Mbappe mellom 200 millioner euro (laveste område) og 250 millioner euro (høyeste område). Mbappe forblir kampens konge. Siden alle vurderer Real Madrid, så er Real Madrid naturlig nok ikke villig til å be om en høy pris.Hvis det bare kommer et tilbud på 100 millioner euro, Kjøpe billige Paris Saint Germain fotballdrakter 2023-24 på nett ..
Read More
Den 30. juni, etter 4 forhandlingsrunder, kjøpe draktsett fotball på nett fikk Manchester United til slutt Chelseas Champions League-mester midtbanespiller Mount med en fast overgangssum på 55 millioner pund + 5 millioner flytende overgangsgebyrer. Kom til Chelsea i en alder av 6 og hjalp de blå med å vinne Champions League, European Super Cup og Club World Cup. Mount, som vant lagets sesong MVP fortløpende, klarte ikke å motstå fristelsen Kjøpe billige Manchester Unite..
Read More
Ifølge overgangsekspert Romano har Barcelona Billige fotballdrakter signert en 2+1-kontrakt med JD Billige fotballdrakter. Det er rapportert at JDs årslønn i Barcelona er 9 millioner euro. For å bli med i Barcelona kuttet JD ikke bare sin egen lønn,Kjøpe billige Real Madrid fotballdrakter men han avviste også et stort tilbud fra Saudi-Arabia. ..
Read More
Mbappe har offisielt informert Paris-ledelsen: han vil ikke fornye kontrakten sin i 2024 kjøpe draktsett fotball på nett. Hvis det Mbappe sa er sant, kan Ligue 1-mesteren Paris Saint-Germain bare se ham forlate laget fritt. I 2017 brukte Paris-ledelsen nesten 180 millioner euro for å få ham. Derfor må Paris denne sommeren selge Mbappé for å ta ut så snart som mulig Kjøpe billige Paris Saint Germain fotballdrakter 2023-24 på nett! ..
Read More
Tidlig på morgenen 8. juni kunngjorde Miami International offisielt at laget signerte Messi, Billige fotballdrakter og den argentinske stjernen vil bære trøyen nr. 10 i den nye sesongen. Messi nektet til slutt å returnere til Barcelona,Kjøpe Billige Messi drakter ​​​​og avviste også tilbudet fra den saudiske tycoonen, og valgte å gå til MLS som neste stopp i karrieren. ..
Read More
London Evening Standard: Manchester United startet offisielt forhandlinger med Chelsea om overgangen til Mount Chelsea informerte Manchester United om at Mounts tilbud er på 70 millioner pund. United forbereder seg på å legge inn et formelt bud på 24-åringen etter FA-cupfinalen Billige fotballdrakter. Manchester United-sjef Ten Hag har identifisert Mount og Tottenham-spissen Kane som et av hans viktigste overgangsmål for sommeren. Manchester United håper for tiden å signere M..
Read More
Liverpool og lagets reporter Pierce: Liverpools innbytterkeeper Kelleher har tiltrukket seg oppmerksomheten til mange lag kjøpe draktsett fotball på nett. Blant dem er Tottenham, Brighton og Brentford alle interessert i Kelleher.I tillegg følger også lag i andre europeiske ligaer oppmerksomhet til ham. Kelleher håper å gå til et lag som kan spille hovedkraften i sommer, Kjøpe billige Liverpool fotballdrakter 2022-23 på nett men Liverpool ønsker ikke å miste ham. " ..
Read More
Tidligere Manchester United-sjef Solskjær: «Seks måneder før jeg tok over i Manchester United, Billige fotballdrakter ringte jeg ledelsen og fortalte dem at jeg kunne signere Haaland for 4 millioner pund, men de ville ikke høre. Haaland kom til City til slutt for 60 millioner pund og er nå rangert som verdens mest verdifulle spiss for 200 millioner pund Kjøpe billige Manchester United fotballdrakter . " ..
Read More
Borgermesteren i Manchester møtte paven i Vatikanet og overrakte Lima en signert trøye kjøpe draktsett fotball på nett. Lima uttrykte sin takknemlighet på sosiale medier. Han skrev: "Takk Manchester United og borgermesteren i Manchester City for at du ga trøya min til paven. Som argentiner respekterer jeg ham veldig mye og er veldig stolt av ham." Sjef Andy Burnham retweetet også denne nyheten fra Lima landslagsdrakt på nett .   ..
Read More
Klokken 3 om morgenen 12. april var første runde av kvartfinalen i UEFA Champions League et høydepunkt: Manchester City møtte Bayern München på Etihad Stadium Billige fotballdrakter. Dette blir sett på som forhåndsfasen av Champions League-finalen, som er en konkurranse mellom gnister som treffer jorden. Begge gigantene har styrken til å vinne Champions League. Selv om Manchester Citys tidligere rekord i Champions League har blitt kritisert, har de nå Haaland,Kjøpe billige ..
Read More
Klokken 02.45 den 5. april, i kvartfinalen i den tyske cupen, tapte Bayern 1-2 hjemme mot Freiburg og gikk glipp av semifinalen kjøpe draktsett fotball på nett. I det 19. minutt tok Kimmich et hjørnespark og Yu Pamecano scoret med en heading, Bayern 1-0. I det 27. minutt satte Hoeffler et langskudd fra utenfor sekstenmeteren, Kjøpe billige Bayern München fotballdrakter 2022-23 på nett Bayern 1-1. I det 90. minutt ble Musiala tildelt et straffespark for håndball, og Hölle..
Read More
Bundesliga nasjonalderby er i ferd med å starte. Under pressekonferansen ble Tuchel spurt om Chelsea kjøpe draktsett fotball på nett. Da Tuchel snakket om følelsen av å bli sparket av Chelsea, sa Tuchel: "Jeg var virkelig sjokkert den gangen Kjøpe billige Chelsea fotballdrakter 2021-22 på nett. Jeg trodde ikke resultatene våre ville la meg gå ut av klassen. Men det første møtet om morgenen varte bare 3, 5 minutter, og så fikk jeg sparken. Vi er faktisk på rett vei."..
Read More
22. mars kunngjorde det franske fotballforbundet at Mbappe vil fungere som ny kaptein på landslaget,Billige fotballdrakter og Griezmann vil fungere som visekaptein. Etter verdenscupen annonserte Lloris, kapteinen for det franske laget, at han trekker seg fra landslaget Kjøpe Frankrike VM drakt . Deretter trakk også Varane seg fra landslaget. I dette tilfellet utnevnte Deschamps Mbappé til ny kaptein. ..
Read More
Andre runde i Champions Leagues 1/8-finale fortsetter, og Manchester City møter Leipzig på hjemmebane. I første runde spilte Leipzig uavgjort 1-1 med Manchester City på hjemmebane, Billige fotballdrakter noe som la igjen spenningen til andre runde. Ifølge de offisielle dataene fra lotteriet kan Manchester City vinne 2-0 og gå videre. I Champions League spilte Leipzig-spissen Nkunku en gang et hat-trick i 3-6 Manchester City bortekamp i Champions League forrige sesong. Han ..
Read More
Til tross for at Chelsea slo Borussia Dortmund 2-0 for å gå videre til de åtte siste av Champions League, Billige fotballdrakter står Chelsea fortsatt overfor et problem som må løses: angrep. En pinlig statistikk er at denne kampen er første gang Chelsea har scoret mer enn 1 mål i en enkelt kamp i år... I tillegg er dette første gang Chelsea har vunnet påfølgende seire i alle konkurranser siden oktober i fjor Kjøpe billige Chelsea fotballdrakter 2022-23 på net..
Read More
28. februar er det FIFAs prisutdeling kjøpe draktsett fotball på nett. Den argentinske målvakten Damian Martinez ble kåret til årets beste målvakt i 2022. I 2022 vil Martinez, som hovedmålvakten til det argentinske laget, vinne verdensmesterskapet med laget Kjøpe Argentina VM drakt. Han representerte Argentina i 7 kamper i verdensmesterskapet, og slapp inn 8 mål og 3 clean sheets. ..
Read More
24. februar kunngjorde Ramos gjennom sosiale medier at han offisielt trakk seg fra det spanske landslaget Billige fotballdrakter. Den 36 år gamle Ramos spilte 180 kamper på vegne av det spanske landslaget, bidro med 23 mål, Billige fotballdrakter Spania vant 1 verdenscupmesterskap (2010) og 2 europacupmesterskap (2008, 2012). ..
Read More
18. februar bekreftet Manchester United offisielt at Qatar Bank hadde gitt klubben et oppkjøpstilbud på 4,5 milliarder pund Billige fotballdrakter. Offisiell uttalelse om Al Thanis bud: "Sheikh Jassim bin Hamad Al Thani bekrefter at han har lagt inn et 100 % bud på Manchester United. Budet tar sikte på å returnere klubben til ære på og utenfor banen, og enda viktigere vil igjen sette fans i hjertet av Manchester United-klubben." "Gjennom Al Thanis Ninety Two Fund vil tilbudet ..
Read More
Ifølge Opta-statistikken fikk ikke Liverpool straffespark i de siste 28 Premier League-kampene, kjøpe draktsett fotball på nett mens den røde armé fikk 7 straffer på de foregående 15 ligakampene. Dette skapte Liverpools rekord for antall påfølgende kamper uten straffe i Premier League de siste 26 årene. Fra februar 1996 til mars 1997 hadde de ikke scoret straffe i 45 ligakamper på rad Kjøpe billige Liverpool fotballdrakter 2022-23 på nett. ..
Read More
I den 21. runden av Ligue 1-sesongen 2022-23 slo Paris Saint-Germain Montpellier 3-1 på bortebane. I det 7. minutt ble Ramos trukket ned av motstanderen i 16-meteren, og dommeren dømte straffespark. Mbappe bommet på den første straffen, men ble hardt straffet fordi motstanderens keeper rykket tidlig. Mbappe tok nok en straffe, Billige fotballdrakter denne gangen ble skuddet hans reddet av Lecomte, traff stolpen, ballen spratt tilbake til Mbappes føtter, men oppfølgingsskuddet hans ..
Read More
I denne runden av Serie A beseiret Juventus Udinese 1-0, vant 8 serie A-seirer på rad og steg til andreplass på rangeringen kjøpe draktsett fotball på nett. Det er verdt å nevne at under Juventus sin 8-kampers seiersrekke slapp laget ikke inn et eneste mål. I de 17 Serie A-kampene denne sesongen har Juventus ikke blitt scoret av motstanderen på 12 kamper. Det er laget med flest clean sheets i de fem store ligaene. De har kun sluppet inn 7 mål totalt. Juventus sine null-segl i..
Read More
I denne runden av La Liga tapte Real Madrid 1 mot 2 borte mot Villarreal. Det er verdt å nevne at Real Madrid ikke har klart å slå Villarreal borte i 6 sesonger på rad. I de fem sesongene med denne ballen har Real Madrid uavgjort mot Villarreal borte, men denne gangen tapte de kjøpe draktsett fotball på nett. Sist gang Real Madrid beseiret Villarreal i en bortekamp var 27. februar 2017, og Real Madrid falt bak 0-2 i den kampen. Til slutt ble det evaluert at Bell, Ronaldo og Morata ..
Read More
I følge ESPN-nyhetene har Real Madrid forberedt mer enn 100 millioner euro for å signere Bellingham, i håp om å få fart på forhandlingene i januar. Real Madrid mener å signere Bellingham er en viktig oppgave for laget neste sesong, men Real Madrid vet også at Manchester United, Billige fotballdrakter Manchester City, Chelsea og spesielt Liverpool også er svært bekymret for situasjonen hans. I november antydet noen kilder at Liverpool ledet kampen om Bellingham, selv om Real..
Read More
I kvartfinalen i verdenscupen gikk Argentina videre til topp fire i verdenscupen gjennom straffesparkkonkurranse. Ettersom Argentina eliminerte Nederland og Kroatia eliminerte Brasil, kjøpe draktsett fotball på nett steg oddsen for det argentinske lagets mesterskap også til det punktet at den forsvarende mesteren Frankrike vil ha en konfrontasjon med England, og bare ett av de to lagene kan forbli, noe som er gunstig for Argentina. Argentina rangerer for tiden først med 2,87 odds..
Read More
Tidlig på morgenen 4. desember, med avslutningen av de to første kampene i verdenscupens 1/8-finale, Billige fotballdrakter har også VM-kvartfinalen avgjort den første gruppekampen. Nederland beseiret USA 3-1 i den første kampen, og Argentina eliminerte deretter Australia 2-1. De to lagene skal ha en kamp på liv og død i kvartfinalen. Kampen mellom Nederland og Argentina vil bli holdt klokken 03.00 den 10. desember, Beijing-tid. Argentina og Nederland har møtt hverandre 9 gan..
Read More
To tidligere verdensmestere Spania og Tyskland møtes i andre runde av verdenscupgruppe E søndag. Tyskland, som tapte for Japan forrige kamp, ​​må slå Spania hvis de vil beholde håpet om å kvalifisere seg. Det spanske laget viste sin for lengst tapte dominans i første runde. Ballbesittelsesraten nådde 81,9 % i kampen, og satte rekord i verdenscuphistorien.Billige fotballdrakter De feide til slutt Costa Rica-laget 7-0. Trident Olmer, Asensio Og Ferran Torres scoret begge mål, ..
Read More
Spanias trener Enrique sa i et intervju at hvis Spania ikke kan vinne verdensmesterskapet,kjøpe draktsett fotball på nett håper jeg Messi og Argentina kan vinne verdensmesterskapet. Når han snakket om favorittene til verdensmesterskapet, sa Enrique: "Brasil, Argentina, Frankrike, Tyskland, Spania, England er alle favoritter. Nederland kan også overraske folk. Belgia har alltid vært der." "Hvis Spania vinner tittelen,Kjøpe Argentina VM drakt vil jeg at Argentina skal vinne..
Read More
Argentina har kunngjort 26-mannskapet for verdensmesterskapet i Qatar, med Messi på sin femte tur Billige fotballdrakter. Statistikk viser at 35 år gamle Messi vil bli den yngste spilleren noensinne som har deltatt i fem verdenscuper. Buffon var 36 på sitt femte verdensmesterskap, Carbajal var 37, Ronaldo var 37, Matthaus var 37 og Marquez var 39. I tillegg er Messi også den første spilleren i Argentinas historie som har deltatt i verdenscupen 5 ganger Kjøpe Argentina VM d..
Read More
Manchester United klarte ikke å komme først i Europa League-gruppespillet og trenger et sluttspill for å gå videre til 16-delsfinalen, hvor de kan møte et sterkt lag. Manchester United slo Real Sociedad 1-0 i Europa League torsdag, Billige fotballdrakter men klarte ikke målet om å slå motstanderne med to mål for å toppe gruppen. I denne forbindelse sa Manchester United-trener Ten Hag: "I dag vant vi, men vi er selvfølgelig skuffet over at vi ikke scoret to mål, for det er..
Read More

SITE MAP

VM 2022 Drakter
Argentina VM drakter Australia VM drakter Belgia VM drakter Brasil VM drakter Colombia VM drakter Costa Rica VM drakter Denmark VM drakter Egypt VM drakter England VM drakter Frankrike VM drakter Ghana VM drakter Island VM drakter Japan VM drakter Kroatia VM drakter Marokko VM drakter Mexico VM drakter Nederland VM drakter Nigeria VM drakter Panama VM drakter Peru VM drakter Polen VM drakter Portugal VM drakter Russland VM drakter Saudi-Arabia VM drakter Senegal VM drakter Serbia VM drakter Spania VM drakter Sveits VM drakter Sverige VM drakter Sør-Korea VM drakter Tunisia VM drakter Tyskland VM drakter Uruguay VM drakter

Klubb Drakter
AC Milan drakt AFC Ajax drakt Arsenal drakt As Monaco drakt AS Roma drakt Aston Villa drakt Athletic Bilbao drakt Atletico Madrid drakt Barcelona drakt Bayer Leverkusen drakt Bayern München drakt Benfica drakt Boca Juniors drakt Borussia Dortmund drakt Celtic drakt Chelsea drakt Chivas drakt Corinthians drakt Cruz Azul drakt Crystal Palace drakt Everton drakt FC Porto drakt FC Schalke 04 drakt Fiorentina drakt Hamburger SV drakt Inter Miami CF drakt Inter Milan drakt Juventus drakt Lazio drakt Leicester City drakt Liverpool drakt Los Angeles Galaxy drakt Manchester City drakt Manchester United drakt New York City drakt Newcastle United drakt Olympique De Marseille drakt Olympique Lyonnais drakt Paris Saint Germain drakt Real Betis drakt Real Madrid drakt River Plate drakt SSC Napoli drakt Stoke City drakt Tottenham Hotspurs drakt Valencia drakt West Ham United drakt Wolfsburg drakt

Barn Drakter
AC Milan drakt barn Arsenal drakt barn AS Roma drakt barn Atletico Madrid drakt barn Barcelona drakt barn Bayern München drakt barn Borussia Dortmund drakt barn Chelsea drakt barn Crystal Palace drakt barn Everton drakt barn Inter Miami CF drakt barn Inter Milan drakt barn Juventus drakt barn Liverpool drakt barn Manchester City drakt barn Manchester United drakt barn Paris Saint Germain drakt barn Real Madrid drakt barn Tottenham Hotspurs drakt barn Østerrike drakter barn Albania drakter barn Argentina drakter barn Belgia drakter barn Brasil drakter barn Chile drakter barn Colombia drakter barn Denmark drakt barn Egypt drakter barn England drakter barn Frankrike drakter barn Irland drakter barn Island drakter barn Italia drakter barn Kroatia drakter barn Mexico drakter barn Nederland drakter barn Nigeria drakter barn Nord-Irland drakter barn Polen drakter barn Portugal drakter barn Russland drakter barn Spania drakter barn Sveits drakter barn Sverige drakter barn Tsjekkia drakter barn Tyskland drakter barn Uruguay drakter barn USA drakter barn Wales drakter barn

Spillere Drakter
Alli Aubameyang Dembele Dybala Griezmann Haaland Heung Min Son Lacazette Lukaku Mane Mbappe Messi Modric Rashford Salah Sancho Sane van Dijk Vardy Ronaldo Neymar Jr Muller James Rooney Suarez De Bruyne Memphis Schweinsteiger Benzema Gotze Kun Aguero Pogba Ibrahimovic Robben Sterling A.Iniesta Cavani Di Maria Ribery Oscar Ozil Kompany Kane David Luiz Alexis Bale Coutinho Diego Costa Fabregas Gundogan Hazard Hummels Isco Kroos Lahm Lewandowski Reus Sergio Ramos Toure Yaya Vidal Lucas Silva David Silva Thiago Silva V.Persie Kagawa

Landslag Drakter
Albania drakter Argentina drakter Australia drakter Belgia drakter Brasil drakter Canada drakter Chile drakter Colombia drakter Costa Rica drakter Denmark drakter Ecuador drakter Egypt drakter Elfenbenskysten drakter England drakter Finland drakter Frankrike drakter Ghana drakter Hellas drakter Irland drakter Island drakter Italia drakter Jamaica drakt Japan drakter Kamerun drakter Kroatia drakter Marokko drakter Mexico drakter Nederland drakter Nigeria drakter Nord-Irland drakter Norge drakter Panama drakter Paraguay drakter Peru drakter Polen drakter Portugal drakter Romania drakter Russland drakter Saudi-Arabia drakter Senegal drakter Serbia drakter Skottland drakter Slovakia drakter Slovenia drakter Spania drakter Sveits drakter Sverige drakter Sør-Afrika drakter Sør-Korea drakter Tsjekkia drakter Tunisia drakter Tyrkia drakter Tyskland drakter Ukraina drakter Ungarn drakter Uruguay drakter USA drakter Venezuela drakter Wales drakter Østerrike drakter

Dame Drakter
AC Milan drakt dame Arsenal drakt dame Barcelona drakt dame Bayern München drakt dame Borussia Dortmund dame Chelsea drakt dame Inter Milan drakt dame Juventus drakt dame Liverpool drakt dame Manchester City drakt dame Manchester United drakt dame Paris Saint Germain dame Real Madrid drakt dame Argentina drakter dame Belgia drakter dame Brasil drakter dame Colombia drakter dame England drakter dame Frankrike drakter dame Italia drakter dame Mexico drakter dame Nederland drakter dame Portugal drakter dame Russland drakter dame Spania drakter dame Tyskland drakter dame USA drakter dame

EM 2020 Drakt
Belgia EM Drakt Danmark EM Drakt England EM Drakt Finland EM Drakt Frankrike EM Drakt Italia EM Drakt Kroatia EM Drakt Nederland EM Drakt Polen EM Drakt Portugal EM Drakt Russland EM Drakt Spania EM Drakt Sveits EM Drakt Sverige EM Drakt Tsjekkia EM Drakt Tyrkia EM Drakt Tyskland EM Drakt Ukraina EM Drakt Wales EM Drakt Østerrike EM Drakt